2777
2789
عنوان

کودک‌دو زبانه

221 بازدید | 27 پست

سلام‌مامان‌جونا دلم‌میخواد بچمو دو زبانه کنم‌ اما دو دلم‌بعضیا میگن گیج میشه بعضیا میگن  دیر حرف میزنه ولی خیلی خوبه الان که یادمیگیره به روش غیر مستقیم‌ نشونش بدم 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

کار خبی میکنی✌

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی هم خوبه  انجام بده البته اگه خودت اون زبان رو بلد باشی  دخترخاله ام دوزبانه است مادرش با یه زبان و پدرش با یه زبان دیگه باهاش حرف میزدن

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]
من دو زبانم تعریف از خود نباشه خلاق تر و ذهنم باز تره نسبت به دوستام اصلا هم گیج نمیشن فکرشون فعال ...

خب شما از کی شروع کردین دختر من سه ماهشه میترسم‌بعدا نتونه حرف فارسی بزنه گیج بشه

من دو زبانم تعریف از خود نباشه خلاق تر و ذهنم باز تره نسبت به دوستام اصلا هم گیج نمیشن فکرشون فعال ...

چه زبانی بلدی ؟

چه در دل من ... چه در سر تو ...                                         من از تو رسیدم به باور تو   [(تو بودی و من )]

حتی من در زمانی تحت تاثیر سه زبان بودم ن تنها گیج نشدم تو بچگی بلکه یادمه خودم کلمه هارو برای خودم معادل میکردم

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               
خیلی هم خوبه  انجام بده البته اگه خودت اون زبان رو بلد باشی  دخترخاله ام دوزبانه است مادرش ...

نه خودم بلد نیستم یه پیج دیدم اینستا به روش های غیر مستقیم پک میفروخت سی دی و آهنگ‌اینا یعنی خودم بلد نباشم نمیشه

حتی من در زمانی تحت تاثیر سه زبان بودم ن تنها گیج نشدم تو بچگی بلکه یادمه خودم کلمه هارو برای خودم م ...

خب از کی شروع کردین میشه ردهنمایی کنید 

نه خودم بلد نیستم یه پیج دیدم اینستا به روش های غیر مستقیم پک میفروخت سی دی و آهنگ‌اینا یعنی خودم بل ...

چرا میشه بچه ها زود یاد میگیرن اما اگه خودتون بلد بودین خیلی بهتر بود

خب از کی شروع کردین میشه ردهنمایی کنید 

والا من تو خونه ک مامان بابام فارسی حرف میزدن بعد ولی از وقتی تونستم ارتباط برقرار کنم و با همسنام دوست بشم مثلا از دوسه سالکی شاید فرایند زبان دوم برام شروع شد  بنظرم خودمم اون سن سن خوبیه 

از نوزادی     نه من نه پنج تا خواهرام گیج نشدن نترس گلم شروع کن

خب لطفا راهنمایی کنید حتما باید یکی از والدین به زبان دیگه تسلط داشتخ باشه منظورم مکالمست یا همین با روش غیر مستقیم میشه شما چجوری دو زبانه شدین

والا من تو خونه ک مامان بابام فارسی حرف میزدن بعد ولی از وقتی تونستم ارتباط برقرار کنم و با همسنام د ...

دو زبانه میگن از نوزادی تا ۳ سالگی خوبه