2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

180 بازدید | 17 پست

سلام من ناخنم مشکل خاصی نداره همینجوری برای تنوع میخوام بکارم مامانم میگه سوهان برقی میکشن ناخن نابود میشه میگه ناخن خودت خوشگله بنظرتون من چیکار کنم؟

برای سلامتیم صلوات بفرست.متشکرم! کاربری دست ۲ نفره.

ژلیش

(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)

حرف  مامانت رو گوش کن

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه ناخن خودت خوبه اصلا نکار

میتونی بری ژلیش

منم ناخونم خوبه اصلا نمیکنم اینکارو خودم سوهان میکنم فرنچ‌میکنم مثل کاشت میشه

کاشت برای کسایی که ناخنای خوشگلی ندارن یا مقاوم نیست یا آسیب دیده خوبه به نظرم 

اگه ناخن خودت خوبه اصلا نکار میتونی بری ژلیش منم ناخونم خوبه اصلا نمیکنم اینکارو خودم سوهان میکنم ...

ژلیش چیه؟

برای سلامتیم صلوات بفرست.متشکرم! کاربری دست ۲ نفره.

چی هست؟

ناخونای خودتودرست میکنه منم کردم

(سرکتاب ۲۰تومن)(*فال تارو ت تک نیت۱۵*)(فال و ر ق)۲۰ تو من لعنت به منوعشق تووعده هایت،لعنت به منه بیشرف مانده به پایت(: 🖤🥀اونایی که تو اوج دوستت داشتن یهو ولت میکنن میرن💔 باید بهشون گفت:آمدی جانم به قربانت ولی درغیبتت یک نفر آمد که حال کل دنیای من است😅😍😉یه دختراسفندماهی:که توزندگیش خیلی ضربه خوردع💔اما هنوزم محکمه خیلی محکم.......هیچ موقع یادم نمیرع من عاشق داییم بودم همیشه باهم بودیم پیش هم بودیم😂اما ازش بد ضربه ای خورد دایی ک به بچه خواهرش چشم داشت خنده دارع نه🤔😅هیچموقع نمییبخشمش ،هیچ موقع یادم نمیره🙄شاید بگم به همه فراموش کردم خاطرات بدمواما ن مگ میشه فراموش کرد🤔🤔 اگ امضاموخوندی واسم دعاکنید حال دلم حال روحم خوب بشع،❤اینم یادتون نره من حس ششممیم همون مونا(*ثابق*)❤سرکتاب(۲۰تومن)

ازمن دیگ ترمیم میخاد 

من واسه عروسیم ژلیش کردم بعد چون نماز میخونم همون روز پریود شدم گذاشتم موند و بعد ک رفتم ریمو ناخنام داغووووون شو واسه همین اصلا ژلیش اینارو به خوشم نمیاد ناخن خودتو با روغن بادوم شیرین محکم کن مث کاشته

محیا خانمم    راستی میشه یه صلوات برای ظهورامام زمانم بفرستی مرسی عزیزم😉