2777
2789
عنوان

چی بگم به دکتر

79 بازدید | 8 پست

سلام من سه چهار سالی میشه ریزش مو دارم ولی کم با درمان خونگی و روغن های گیاهی کنترلش کردم ولی همچنان ریزش داشتم الان یک ماهی میشه ریزش شدییییید دارم به حدی که جرأت نمیکنم برس بزنم یا برم حمام خییییلی می‌ریزه دو هفته دیگه این ریزش ادامه پیدا کنه کامل کچل میشم البته یه سه ماهی رژیم گرفتم دو هفته بعدش این ریزش شروع شد نمیدونم ربطی داره یا نه حالا می‌خوام برم دکتر چیزی در مورد رژیمم بگم یا نه؟! آخه رژیمم سخت و نخوردن نبود میگم شاید دلیل دیگه ای داشته باشه یه وقت

اره اونم دلیلش هس ولی ن ب این شدت برو دکتر مزواراپی کن خیلی بهش برس روغن تاثیر داره ولی ن ب اندازه مزوتراپی

تلاش میکنم لاغر شم🧚‍♀️با تاپیک لاغری فیت_شو گروه نارنجی ام🙃🧡 قد ۱۶۳ وزن شروع ۷۰ وزن هدف ۵۶🤍..تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۱/۱۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اونم دلیلش هس ولی ن ب این شدت برو دکتر مزواراپی کن خیلی بهش برس روغن تاثیر داره ولی ن ب اندازه م ...

قیمت گرفتم هزینه یک جلسه مزوتراپی ۱۴۰۰!بعد هم باید هفت هشت جلسه انجام داد تا نتیجه بگیری واقعا با این هزینه نمیتونم