2777
2789
عنوان

چقدر خر بودم که

245 بازدید | 19 پست

فکر کردم اگه واقعا مادری کنم واسه بچه شوهرم هم بچه و هم شوهرم قدردانن

دو ساله که بچه شوهرم رو تر و خشک کردم و با این آموزش مجازی پدرم در اومد شوهرم برگشته میگه زن سابقم پشیمون هستم از شوهرش هم طلاق گرفته بزار من بیارمش تو آپارتمانم تا بچه م کنار مادرش بزرگ بشه مادر واقعی داشته باشه 

تا وقتیکه زن سابقش از شوهرش جدا نشده بود من مادر خوبی بودم اما حالا که طلاق گرفته و برگشته بعد از شش سال من میشم نامادری 

امیدوارم مشکلت حل بشه🤦🏻‍♀️👀

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاخدااااا چی میشه حالا

نامادریو ولش کن بخودت بچسب دوباره نگیرتش

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

فیلش یاد هندوستان کرده

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
تو رو خدا دعا کنید خدا جواب نمک نشناسی شوهرم و بچش بده خیلی بدجور با احساساتم بازی شده

ب بچش چ ربطی داره میگی جواب اونو بده

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

بگو یا من یا زن اولت. همم اگر زن خوبی بود دو تا طلاق نمیگرفت یادش بنداز چرا طلاقش داده بگو دلت میسوزه بده بچه رو هفته ای 3 بار پیش مادرش باشه همم غیرتش و تحریک کن بگو ادم شانس داشته باشه رفته با یکی دیگه هم خوابیده الان باز چشت دنبال ته مونده هاشه. 

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 

زن سابقش  کیش زندگی می‌کنه در بهترین امکانات و با پول مهریه ش حال می‌کنه

من دو ساله که زن این آقا شدم تو این دوسال تا شوهر داشت نیومد بچه رو نگه داره و ببینه الان که بی‌شوهر شده و پولدار و از شوهرش جدا شده اومده مغز شوهرمو شستشو داده

بگو یا من یا زن اولت. همم اگر زن خوبی بود دو تا طلاق نمیگرفت یادش بنداز چرا طلاقش داده بگو دلت میسوز ...

زنه گفته من کیش زندگی می‌کنم نمیام شهر خرابه شما زندگی کنم شهر ما بی امکانات هست 

اگر عقدتون رسمی هست شوهرت نمیتونه باهاش مزدوج بشه دوباره چون شما باید اجازه بدی بهش. 

من زن رسمی ش هستم اون هیچ غلطی نمی تونه بکنه دلم برای خودم میسوزه احساساتم لگد مال شد