2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگه کم نمیکنی شاید به استاپ وزنی رسیدی  یعنی توقف چون چربی سوزی در بدن سخت تر میشه

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

بین وعده های غذاییت هیچی نخور حتی یه دونه کشمش  چای یا اب خواستی بخوری  خالی بخور

آره تصمیم گرفتم از این هفته همین کار رو بکنم 

ولی چرا دفعه های قبل لاغر میشدم اخه

.
عه اتفاقا گیاهخوارم خودم😂 ولی خام گیاه خواری واقعا سخته چون من با بخش وسیعی از سبزیجات هم مشکل دار ...

من مصرف سبزیجاتم تقریبا صفره ولی سعی میکنم روزی پنج تا  میوه رو بخورم (من کاملا خگخ نیستم ) یک وعده فقط خگخ میکنم ولی همونم خیلی ت  حجم معدم تاثیر داشته

برای من که خوب بوده گفتم شاید به درد شما هم بخوره

لطفا پدر و مادرم  را یه فاتحه مهمان کنید