وقتی با همزن شروع به زدن میکنی، اول کار زرده تخم مرغ میپره اطراف کاسه و میچسبه . وسط کار باید همزن رو خاموش کنی و با لیسک دور محتویات رو به اصطلاح لیس بزنی 😁 اونجامیبینی که چقدر زرده هم نزده به لیسکت چسبیده . اونا رو وارد محتویات کن و دوباره هم بزن . به جز کمی وانیل هم چیز دیگه ای لازم نیست بریزی .معمولا اونایی که دورگیری نمیکنن کیکشون یکم بوی تخم مرغ میده حتی اگه خودشون متوجه نشن . در رسپی های حرفه ای به این نکته اشاره میکنن .
آهان...ته کاسه و کناره های ته کاسه رو هم با حرکات رفت و برگشت بزن وسطای کار که چیزی نچسبیده باشه