2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برنامه طبیب شبکه 3 تاریخ 29خرداد رو دانلود کن نگاه کن تو بخش دومش راجع به چاقی توضیحات و راه حل های مناسب داده

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  
عزیزم برنامه طبیب شبکه 3 تاریخ 29خرداد رو دانلود کن نگاه کن تو بخش دومش راجع به چاقی توضیحات و راه ح ...

من استعداد چاقی ندارم قدم ۱۶۵..سالهاست وزنم ۵۵ یا ۵۴تکووون نمیخوره اصلا برای همین اصلا اشتها ندارم برای غذا این برنامه قرص چیزی معرفی کرده؟؟

اخه تو همین سایت دیدم خیلیا راضی بودن و اینکه عطاری رفتم گفت یا ضمانت بهت میدم 

ببین بازگشت داره ولی ن به اون صورت دوستم خورد خیلیی پر شد بعد که قطعش کرد لاغرتر شد ولی خیلی بهتر از اوله ...و اینکه چیزای پرکاالری بخور حسابی باید چیزای مقوی و پرکالری بخوری

شکمم هم میزنی 

دراز نشست 

حلقه 

و اینکه روزی دوساعت هم گن ببند 

که زیاد شکم نیاری 

...
ببین بازگشت داره ولی ن به اون صورت دوستم خورد خیلیی پر شد بعد که قطعش کرد لاغرتر شد ولی خیلی بهتر از ...

یه پودرشو گفت ۸کیلو میزاره میخوام دو دوره بخورم ک اگ برگشت دو کیلو ام حداقل نصفش بمونه

من استعداد چاقی ندارم قدم ۱۶۵..سالهاست وزنم ۵۵ یا ۵۴تکووون نمیخوره اصلا برای همین اصلا اشتها ندارم ب ...

اره با مزاج شناسی راه حل داد 

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...