2777
2789
عنوان

میترسم

103 بازدید | 12 پست

برقا الان یهویی رفت اخه الان وقت برق رفتنه دیگه صبح ساعت 10 اینا رفته بود ساعت 1 اینا اومد برا چی قطع کردن دوباره اخه میترسم کسی هم نیس پیشم فقط پسرمه 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

خب چرا نمیخوابی

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(

نترس ما کنار تیم😀 

من اگه حس کنم یکی ازم ناراحته ممکنه روم نشه ازش بپرسم که چرا ازم ناراحته یا اصن از دستم ناراحت هست یا نه، ولی بعدش انقد بهش خوبی میکنم تا اون ناراحتیه یا هرچی که بوده از ذهنش پاک بشه، اونوقت بعضیا عمدا دل میشکنن، کاش یکم وجدان داشته باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا نمیخوابی

خوابم نمیاد

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
نترس عزیزم موقع خوابتون ک شد بخوابین درارو قفل کنین

اوف خداروشکر همین الان اومد 🤩🤩🤩

خوابم نمیاد

عه خب نترس 

گوشیت دستته یه اهنگ ملایم بذار یه آب بخور 

پیش پسرت دراز بکش خوابت میگیره😁

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(
پاشو باپسرت برو دم در،بیرون

سکنه میکنم ک خخ

اوف خداروشکر همین الان اومد 🤩🤩🤩

😍

عه خب نترس  گوشیت دستته یه اهنگ ملایم بذار یه آب بخور  پیش پسرت دراز بکش خوابت میگیره😁

همین الان خداروشکر اومد