2789
عنوان

میکرو ابرو

202 بازدید | 12 پست

حتما باید ۵ روز بگذره ک بشوریم؟من احساس میکنم شرمو بشورم نصف موهام میریزه ۴ روزش گذشته.تا فردا صبر کردن واقعا سخته برام.

روز ترمیم تتو رژ لب و بن مژه هم قصد دارم بزنم روی هم ۱۵۰۰ .خوبه قیمتش؟ 

نگین پولداری منم بعد چندین سال دارم یکم خرج خودم میکنم چون خیلی فرسوده شدم دیگه🙂

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

سرمو بشورم اشتباه تایپی بود🙂

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مبارکه خوب  شده؟

مرسی نشستم هنوز ببینم ک ولی ب نظرم تمیز زده

آره،،،بخاطر عفونت میگن ۳ روز نباید آب بزنی

منم انجام دادم و راضیم

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
چقدر دادین؟

۱۶۰۰ قیمت اصلیش بود آف خورد ۸۰۰

آره،،،بخاطر عفونت میگن ۳ روز نباید آب بزنی منم انجام دادم و راضیم

۴ روز شد آخه.ب من گفته ۵ روز

منم انجام دادم خط چشم و بن مژه هم زدم ولی چشمام وحشتناک ورم داره اینجا روز دومه ...

الان راضی هستی؟چقدر شد هزینش؟

منم انجام دادم خط چشم و بن مژه هم زدم ولی چشمام وحشتناک ورم داره اینجا روز دومه ...

عکس الانم اگر میشه بفرست