2777
2789
عنوان

باشگاه

90 بازدید | 8 پست

کیا الان باشگاه میرن ؟؟ ماسک میزنید ؟؟ اوضاع در چه حاله ؟؟ 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
نمیرم  اما قصد دارم شروع کنم  شلوغ دوس ندارم برم

منم دوست دارم برم 

از مسئول باشگاه امار گرفتم میگه صبحها بین ساعت ۷ تا ۹ خیلی خلوته 

ولی باز میترسم 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم دوست دارم برم  از مسئول باشگاه امار گرفتم میگه صبحها بین ساعت ۷ تا ۹ خیلی خلوته  ولی ...

ار خطرناکع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

ار خطرناکع

اره هم میترسم برم 

هم اوضاعم خیلی داغونه هم روحی هم جسمی واقعا به ورزش احتیاج دارم 😢😢😢

اره هم میترسم برم  هم اوضاعم خیلی داغونه هم روحی هم جسمی واقعا به ورزش احتیاج دارم 😢😢😢

برو تایمای خلوت برو

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

برو تایمای خلوت برو

اخه ۷ صبح هم خوابم میاد 😄😄

ولی دیگه چاره ای نیست باید همون موقع برم 

اخه ۷ صبح هم خوابم میاد 😄😄 ولی دیگه چاره ای نیست باید همون موقع برم 

پر انرژی میشی برو کیف میدع

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز