2777
2789
عنوان

کافه کتاب❤️🌹🤗😍

221 بازدید | 9 پست

سلام🌹وقتتون بخیر🤩

شما دوست دارین کجا مطالعه کنید❓❓❓❓

اگه یه موقع دلتون یه جای دنج خواست ترجیح میدین چه جایی رو انتخاب کنید❓🤨🤔

یه جایی که به شکل طبیعت و جنگلی درست شده باشه پر از گل و درختچه و حتی آبشار مصنوعی 🌴🌳🌺🌹🌷🌿

جایی که مدرن و شیک باشه👌

جایی که یه تخت داشته باشه و فضاش سنتی باشه⛲🌈

وای خدایااااا چ تاپیک قشنگی 😍😍😍 من عاشق کتابم وقتایی ک کتاب میخونم اصلا دیگ تو این دنیا نیستم. اینایی هم ک گفتی بستگی ب  مود اون لحظم و مود حاکم بر کتاب داره. ولی همشو دوست دارم😍😍😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماکه کتاب میخونیدمیشه معرفی کنیدیه کتاب که بخونم حرف زدنم قشنگتربشه ممنون میشم 

فلسفه و روانشناسی میتونه این تاثیر رو داشته باشه 

اگر فلسفه دوست داری دنیای سوفی رو بخون حتما اطلاعاتتم بالا میبره . و برا سبک روانشناسی کتابای هنر ظریف بیخیالی هنر شفاف اندیشیدن آیین زندگی انسان در جست و جوی معنا یادداشت های یک روانپزشک خیلی خوبن فعلا اسم همینا تو ذهنم بود 🙂🙂🙂

وای خدایااااا چ تاپیک قشنگی 😍😍😍 من عاشق کتابم وقتایی ک کتاب میخونم اصلا دیگ تو این دنیا نیستم. ای ...

ما یه پیج کتاب داريم که کتابهایی رو كه خوندیم با تصاویر جذاب معرفی میکنیم.

@parvaz.ba.ketaab

اگر دوست داشته باشین خوشحال میشیم همراه ما باشید و با نظرات و حمایتهاتون به روند بهبود پیج و بالابردن سرانه مطالعه کمک کنید.

اينستاگرام

@parvaz.ba.ketaab

🌹🌹❤❤