2777
2789
عنوان

کی میاد تو؟

134 بازدید | 9 پست

داداشم یه مدته درد داره دکتر گفته از پروستاتشه مجرده ۳۲ سالشه خودش خیلی دوست داره ازدواج کنه گاهی بیماریش عود میکنه خلاصه که خیلی اذیته کی همچین مشکلی توخونوادش داشته؟ازدواج کرده؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
سلام خوبی؟بابای من قبلنا مشکل داشت الان اوکیه.

چجوری درمان شد داداش من فقط آمپول میزنه دکتر میگه از عفونته

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیق نمیدونم.من بچه بودم اون دوره ولی یادمه خیلی دکتر میرفت.

دعا کن خیلی توفکرشم تواین سن جوونها پی خوشگذرونین اما برادر من همش فکرش مشغوله

ان شاا... خیلی زود مشکلش حل میشه.خودت چطوری؟نی نی چطوره؟؟

خوبم عزیزم الان توهفته ی ۲۰ ام

دیگه کمتر میام نی نی سایت 

عزیزمم.ان شاا... به سلامتی بگذرونی بارداری رو و صحیح سسالم بغلش کنی.منم خیلی کمتر میام.

سلام قشنگم ❤

برات صلوات فرستادم خوشگلم ان شالله همیشه دلت شاد باشه۹🥰🥰🥰😍😍😍

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤