2789
عنوان

دیابت نوع2

63 بازدید | 8 پست

سلام میخواستم بپرسم تا الان کسی رو دیدید توی سن کم به خاطر مصرف بیش از حد شیرینیجات دیابت نوع2 گرفته باشه؟اگر دیدید لطفا بگید چندسالش بوده و چقدر شیرینیجات مصرف میکرده؟؟مرسی

💗💗💗

همسایمون یک بچه کوچیک داره ...من نمی دونم از کی دیابت گرفته ولی الان که هفت سالشه دیابت داره....اونم از نوع وخیمش...

من پسرم....تا به منبع گرما و نور تبدیل نشوم آرام نمیگیرم ...می خواهم بدون وابستگی به آدما به  آنها گرما و انرژی بدهم...بدان...آدما نرمال نیستن...منم نیستم تو هم نیستی... خواهی نخواهی دنیا تازیانه های محکمی خواهد زد...اما مقاومت کن و تسلیم نشو...اگرم تسلیم شدی من درکت می کنم....خواهی نخواهی بزودی تنهای تنها می شوی .... اگه شخصیتتو رشد داده باشی از تنهاییت لذت می بری...خواهشاً کم نیار ...پاشو ... قدم هایت را محکم‌تر بردار....گرما ببخش و منبع حس خوب برای اطرافیانت باش...خدایا به شدت محتاج این سه خواسته ام کمکم کن به آنها برسم....اول :عشق واقعی بدون هوس دراز مدت....دوم: پولی که مرا به دنیایت مشغول نسازد و نیازامو باهاش برطرف کنم...سوم: آرامشی که با داشتن آن احساس هیچ کمبودی نکنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان امروز برای چگونگی جلو گیری از زخم دیابتی و زخم پای دیابتی پیدا کردم 

که خیلی کامل توضیحشو نوشته

https://dr-moshtagh.ir/چگونه-از-بروز-زخم-پای-دیابتی-جلوگیری-کر/

و برای دریافت مشاوره رایگان با این شماره تماس بگیرید

88036523(021)