2777
2789
عنوان

سکته مغزی

170 بازدید | 13 پست

سلام 

جاریم چن ما پیش سکته مغزی کرده یه طرف بدنش کامل فلج شده دکتر گفته به مرور زمان با فیزیوتراپی درس میشه کسی بوده از نزدیکاشون همچین مشکلی داشته باشه خوب شده باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن سالشه؟؟؟

بستگی ب اراده خودش داره اگ تلاش کنه میتونه اگ ن تنبلی کنه تااخرعمر بدتر دورازجون زمین گیرمیشه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بستگی به سن و شدتش داره، من پدرم سکته کردن ولی با فیزیو تراپی و... خیلی فرقی نکرده بودن

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹
چن سالشه؟؟؟ بستگی ب اراده خودش داره اگ تلاش کنه میتونه اگ ن تنبلی کنه تااخرعمر بدتر دورازجون زمین گ ...

فک کنم ۵۰سالیش بشه یه کم نا امیده فک میکنه خوب نمیشه هیچوقت

چرا سکته کرده بدبخت؟فشار زندگی روش بوده؟

البته ب سنم بستگی داره من ۲۰ سالم بود خوب خوب شدم

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
بستگی به سن و شدتش داره، من پدرم سکته کردن ولی با فیزیو تراپی و... خیلی فرقی نکرده بودن

پدرتون چن سالشه؟

ینی یه طرف بدنش کامل فلج شده ؟ الان بهبودیش تا چه حده  میتونه راه بره؟

اره احتمال داره چون مادربزرگم فیزیو میرفت ولی بعدا تنبلی کرد کلا نتونست دیگ بلندبشه چون پاودست های انسان ماهیچه ست هرچقدر بیشترکارکنه بهتروزودتر خوب میشه درغیراینصورت.....

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
چرا سکته کرده بدبخت؟فشار زندگی روش بوده؟ البته ب سنم بستگی داره من ۲۰ سالم بود خوب خوب شدم

اره یه جورایی شوهرش مرد بداخلاقیه تعجب میکنم چجوری تا این سن تحملش کرده

پدرتون چن سالشه؟ ینی یه طرف بدنش کامل فلج شده ؟ الان بهبودیش تا چه حده  میتونه راه بره؟

پدرم بعد پنج سال به رحمت خدا رفتن گلم

سکته شون تقریبا شدید بود، یکمی هم مغز درگیر شده بود، با کمک و به سختی راه میرفتن

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز