2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چرا نمیاد شب رو سابقه داشته که نیاد

من مادر یک پسر دیابتیک هستم و در حال حاضر تنها ارزوم پیدا شدن درمان قطعی دیابت است تا از تزریق انسولین راحت بشیم بچه طفل معصومم سوراخ سوراخ شده  😭😭😭😭ای کاش اگه ۱روز از عمرم مونده باشه ببینم که درمان دیابت پیدا شده میشه واسه شفای پسرم یه حمد مهمونم کنین دعا کنین زودتر خوب شه 🙏🙏🙏 😔😔😔 اگه کسی در مورد درمان دیابت یا هرچیزی اطلاعاتی داشت به من بگه ممنون میشم هر عمل کز خیر و شر از ادمی سر میزند ان عمل مزدش به زودی پشت در، در میزند👌👌👌👌 میشه مو رنگ کرد میشه چشم رو لنز گذاشت میشه لب رو پروتز کرد حتی میشه هیکل رو هم درست کرد اما لامصب این قد بلند دست نیافتنی است پس به افتخار ما قد بلندا 💃💃💃💃 پسرم و همسرم شما تنها دلیل حال خوب منین 😍😍😍😍 👏👏👏👏 ادم های با منطق ضعیف با من بحث نکن  و در اخر در خواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏
بشقابو خورد میکردی تو سرش میگفتی حالا برو درمونگاه منم نیستم شب پیشت چون قراره برم خونه مامانم🥱

متا هلی؟؟؟

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

وا چرا نیاد میخاستی بگی میرم ولی برای همیشه

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
جان؟

اخه این تفکرات فقط مال دوران مجردیه😂😂😂

متاهل هاعاقلانه ترحرف میزنن چون میدونن نمیشه این کاروکردبی خودی حرف نمیزنن البته باعرض پوزششششش

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

اخه این تفکرات فقط مال دوران مجردیه😂😂😂 متاهل هاعاقلانه ترحرف میزنن چون میدونن نمیشه این کاروکردب ...

مجردم فقط از روی فان گفتم. 

ن تفکر بود نه قصد انجام اینکارو داشتم .

سطح تفکر ربطی ب تاهل و تجرد نداره فعلا برای اکثر مملکت تصمیم عاقلانه اینه ک مجرد بمونن در ضمن😂🖐🏻

➿wir sind alle verloren➿
مجردم فقط از روی فان گفتم.  ن تفکر بود نه قصد انجام اینکارو داشتم . سطح تفکر ربطی ب تاهل و تج ...

سطح فکرجامعه بهترین کاررومیکنه😄😄

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز