2777
2789
عنوان

بیایین تروخدا

104 بازدید | 22 پست

بچه ها شو شو قلبش یهو درد گرفت چیکار کنم 

تروخدا بگید 

من پرفسورم و یک ارمی 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوشو😐😐😐😐😐😐😐

اقدسه؟😐😐😐

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست

قلب معده درد دردشون یکیه قفسه سینه درد میگیره اگه بین دو کتف پشت درد میکنه و دست چپ تیر میکشه از قلبه

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰

بعدم ارواح خاک مرده هاتون نگین شوشو تمام کرک پر آدم میریزه اخه چه قدر لوسین

عاشق قنادی و آشپزیم دائم درحال کیک درست کردن😜.خوشحال میشم سوالی داشتین بتونم کمکتون کنم.دعا کنین یه روزی بتونم کارگاه قنادیمو راه اندازی کنم😍🥰
بعدم ارواح خاک مرده هاتون نگین شوشو تمام کرک پر آدم میریزه اخه چه قدر لوسین

فک کنم اقدسه😐🤣🤣🤣

سر بر شانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی ونه از بهشت به رقص در آیی اگر کسی احساست را نفهمید مهم نیست سرت را بالا بگیر ولبخند بزن فهمیدن کار هر آدمی نیست
بعید نیس🥴😂

🤣🤣🤣🤣

فک کنم اقدسه😐🤣🤣🤣

اینا واقعا تو خونه هم به شوهراشون میگن شوشو؟🤢🤢🤢🤢

اینارو ول کنید چیکار کنم قلب هی تیر میکشه ول میکنهدتیر میکشه ول میکنه 

من پرفسورم و یک ارمی 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜