2777
2789
عنوان

عجب رسمیه دنیا

138 بازدید | 29 پست

یکیو اینقد بخوای ..ده سال شب و روزت بشه فکر اون ..با هزار تا مصیبت و زرنگ بازی پیداش کنی بعد ببینی نامزد داره  ...چقدم ک معلومه میخواد..خدایا ب داد دل من برس😓😓

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

عاشقی سخته متنفرم ازش

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

از فکرش بیا بیرون زندگیتو کن 👩🏼‍🦽ده سال کم سالی نیست

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاشقی سخته متنفرم ازش

منم متنفرم ازش..البته منکه عاشقی نکردم ولی عاشق شدم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اینا همش تلقینه ..چهارده سالگی که نشد سن دلدادگی  با یکی دیگه ازدواج کنی یادت میره

تلقین نیست.اگرم لود تا حالا از بین رفته بود  ..حالا کو تا من ازدواج کنم اصلا شایدم ازدواج نکردم

از فکرش بیا بیرون زندگیتو کن 👩🏼‍🦽ده سال کم سالی نیست

نمیتونم از فکرش در بیام

تلقین نیست.اگرم لود تا حالا از بین رفته بود  ..حالا کو تا من ازدواج کنم اصلا شایدم ازدواج نکردم

چرا از بین بره وقتی شب و روز تو مغزت میکنی 

این حرفارو همه میگن بچسب به زندگیت دور و ورم عین شما زیاد دیدم الان همشون بعد چندین سال متاهل و مادرن و عاشق عشق و بچشون... و پشیمونن از زندگی که به کام خودشون تلخ کردن چن سال دیگه خودتو لعنت نیکنی بابت این کارات

نمیتونم از فکرش در بیام

چرا میتونی 🥲ب خودت زمان بده ولی فقط واسه فراموشی خودتو سرگرم کن ولی فقط واسخ فراموش کردن اون

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
منم متنفرم ازش..البته منکه عاشقی نکردم ولی عاشق شدم

جلو دلتو باید بگیری اونم ت این مملکت و دختر بودن هه سخته

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
چرا از بین بره وقتی شب و روز تو مغزت میکنی  این حرفارو همه میگن بچسب به زندگیت دور و ورم عین ش ...

ن من کشیدم کنار کاری ندارم باهاشون ..فقط خواستم درد و دل کنم

ن من کشیدم کنار کاری ندارم باهاشون ..فقط خواستم درد و دل کنم

میدونم عزیزم منظورمو نگرفتی 

میگم از دست خودت حرصی میشی که چرا بیخودی خودتو ناراحت و افسرده کردی شادی نکردی  هیچی مهم تر از خودت نیست

مگه با طرف حرف هم زدین ؟؟

با خودش ؟؟؟

جلو دلتو باید بگیری اونم ت این مملکت و دختر بودن هه سخته

دارم همین کارو میکنم 😔😔