2777
2789
عنوان

دوستم و خواستگارم و خیانت

349 بازدید | 12 پست

بچها دو سال پیش یه خواستگار برا من میاد که از قضا دوست پسر دوستم بود قبلا پسر شرایط خوبی داشت که خواستگاری هرکسی میرفت نه نمیگفتن بهش اما من بنا به شرایطم و خواستگارای زیادی ک داشتم جواب منفی دادم اما خانواده من و خانواده پسره خیلی اصرار داشتن که منو راضی کنن یه روز دوستم میاد و پیام های خودشو اون پسره رو نشونم میده که بعد چند سال الانکه این اومده خواستگاری من به اونم پیام داده رو نشونم میده که تو پیاما بهش ابراز علاقه کرده.. منم راستش هم به دوستم شک کردم هم از یجا خوشخال بودم که یه بهانه از پسره دستم اومده بلکه از شرش راحت بشم...

یه روز مادرش اومد که باهام حرف بطنه همه چیزو بهش گفتمو گفتم جوابم منفی اما چشمتون روز بد نبینه خودشو دخترش شبانه روز به من پیام میدادن و اصرار میکردن که به اینچیزا اهمیت نده اون دختره از حسودیش به تو این کارو کرو و از این حرفا پسره هم شماره منو از گوشی مادرش بر میداره و پیام میده منم اصلاااااا جوابشو نمیدادم و زدم بلاکش کروم اما اون با ایدی های مختلف و خط دیگه ای پیام میداد منم دیگه وقتی از دستش عاصی شدم یکبار برای همیشه جوابشو دادم و در خصوص خواستگاریش ازم گفتم بخاطر حرکتی که انجام دادی نمیتونم ببخشم و ما بدرد هم نمیخوریم تمام...و بعد ازش خواستم دیگه پیام نده و بلاکش کردم....

بعد یه مدت تو فامیل چو انداخت که من بهش پیام میدادم و باهاش در ارتباط بودم...

بعدا دیگه با دوستم دوباره رابطمو خوب شد هیچ اثری لز این اقا نبود و من اذدواج کردم تا اینکه دیروزدوستم سر یه موضوعی با من بحث میکنه و میگه تو منو قضاوت کردی تو به اون پیام میدادی اوت عکس پیاماتو برا من فرستاد گفته که دو ماه باهاش در ارتباط بودی.....در صورتی که به جان مادرم همچین چیزی نبود و من قبلا این موضوع رو به دوستم گفتم که پیام داده و من جوابشو دادم

حالم بدشد و دوستم دقتی دید اینطور شدم به روح مادرش قسم خورد که الکی گفته و از اونموقع تا الان با پسره ارتباطی نداره و اون هیچ عکسی بزاش نفرستاده

بچهااینم بگم که دوستم نمیدونه من به خانواده پسره جریان ارتباطشو با پسرشون که بهم گفته بودو گفتم

بنظرتون دوست من با اون پسره ارتباط داره؟ اگه داره باید این موضدع رو میدونست که من رفتم چیزایی که بهم گفتو بهشون گفتم اما اشاره ای هم به این نکرد

بچها بنظرتون من خطایی کردم؟

بنظرتوت با همچین دوستی رفاقتمو ادامه بدم؟

اصلا این موضوع ارزش فک کردن داره؟

خیلی ذهنم درگیره نظزاتتونو بهم بگید تورو قران دیوانه شدم

اها اینم بگم من اونموقعا وقتیراین جریانات پیش اومد گرفتم با یه آیدی فیک به اسم دوستم به خواستگارم پیام دادم اونم وقتی دید اونم گرفتش به باد فوش و گفت چرا باعث شدی اون بهم جواب منفی بده....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نی# نی سایت جای نوشتن رمان نیست 

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦

بنظرم که پسره دروغگو بوده و بنظرم شاید دوستت میخواسته بخاطر شایعه که درمورد پخش شده بود که با پسره در ارتباطی بفهمه که باهاش بودی یا نه که یجوری بره زیر زبونت 

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

به نظرم باهام ارتباط ندارن ... ارزش فکر کردن هم نداره بیخیال باش 💕💖

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

به نظر من رابطه ات رو با دوستت کم یا قطع کن بهش بگو به خانواده اش گفتی که تو پیام میدادی و اینطوری تونستی از شرشون راحت بشی ولی اگه احساس میکنی ممکنه برات مشکلی پیش بیاره و به همسرت یه وقتی دروغ بگه رابطه ات رو قطع کن .شما کار اشتباهی نکردی در هر صورت که بخوای ترسی داشته باشی.

بنظرم دوستت هنوز باهاش در ارتباطه که براش مهم بوده و پرسیده 

و اینکه تو ازدواج کردی از این مسائل خودتو بکش بیرون شده به قیمت تموم کردن این دوستی هر چند که بنظرم ارزشی نداره دوستی که صداقت توش نیست.... این پس فردا زندگیتو خراب میکنه

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

الان شما ازدواج کردی چرا باید اون جریان فکرتو مشغول کنه؟بچسب به شوهرتو زندگیت .رابطت با دوستتم کمرنگ کن مشخصه بهت حسادت میکنه و شاید اگه خوشبختیتو ببینه رابطتو با همسرت خراب کنه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش