بچها دو سال پیش یه خواستگار برا من میاد که از قضا دوست پسر دوستم بود قبلا پسر شرایط خوبی داشت که خواستگاری هرکسی میرفت نه نمیگفتن بهش اما من بنا به شرایطم و خواستگارای زیادی ک داشتم جواب منفی دادم اما خانواده من و خانواده پسره خیلی اصرار داشتن که منو راضی کنن یه روز دوستم میاد و پیام های خودشو اون پسره رو نشونم میده که بعد چند سال الانکه این اومده خواستگاری من به اونم پیام داده رو نشونم میده که تو پیاما بهش ابراز علاقه کرده.. منم راستش هم به دوستم شک کردم هم از یجا خوشخال بودم که یه بهانه از پسره دستم اومده بلکه از شرش راحت بشم...
یه روز مادرش اومد که باهام حرف بطنه همه چیزو بهش گفتمو گفتم جوابم منفی اما چشمتون روز بد نبینه خودشو دخترش شبانه روز به من پیام میدادن و اصرار میکردن که به اینچیزا اهمیت نده اون دختره از حسودیش به تو این کارو کرو و از این حرفا پسره هم شماره منو از گوشی مادرش بر میداره و پیام میده منم اصلاااااا جوابشو نمیدادم و زدم بلاکش کروم اما اون با ایدی های مختلف و خط دیگه ای پیام میداد منم دیگه وقتی از دستش عاصی شدم یکبار برای همیشه جوابشو دادم و در خصوص خواستگاریش ازم گفتم بخاطر حرکتی که انجام دادی نمیتونم ببخشم و ما بدرد هم نمیخوریم تمام...و بعد ازش خواستم دیگه پیام نده و بلاکش کردم....
بعد یه مدت تو فامیل چو انداخت که من بهش پیام میدادم و باهاش در ارتباط بودم...
بعدا دیگه با دوستم دوباره رابطمو خوب شد هیچ اثری لز این اقا نبود و من اذدواج کردم تا اینکه دیروزدوستم سر یه موضوعی با من بحث میکنه و میگه تو منو قضاوت کردی تو به اون پیام میدادی اوت عکس پیاماتو برا من فرستاد گفته که دو ماه باهاش در ارتباط بودی.....در صورتی که به جان مادرم همچین چیزی نبود و من قبلا این موضوع رو به دوستم گفتم که پیام داده و من جوابشو دادم
حالم بدشد و دوستم دقتی دید اینطور شدم به روح مادرش قسم خورد که الکی گفته و از اونموقع تا الان با پسره ارتباطی نداره و اون هیچ عکسی بزاش نفرستاده
بچهااینم بگم که دوستم نمیدونه من به خانواده پسره جریان ارتباطشو با پسرشون که بهم گفته بودو گفتم
بنظرتون دوست من با اون پسره ارتباط داره؟ اگه داره باید این موضدع رو میدونست که من رفتم چیزایی که بهم گفتو بهشون گفتم اما اشاره ای هم به این نکرد
بچها بنظرتون من خطایی کردم؟
بنظرتوت با همچین دوستی رفاقتمو ادامه بدم؟
اصلا این موضوع ارزش فک کردن داره؟
خیلی ذهنم درگیره نظزاتتونو بهم بگید تورو قران دیوانه شدم
اها اینم بگم من اونموقعا وقتیراین جریانات پیش اومد گرفتم با یه آیدی فیک به اسم دوستم به خواستگارم پیام دادم اونم وقتی دید اونم گرفتش به باد فوش و گفت چرا باعث شدی اون بهم جواب منفی بده....