2777
2789

بوتاکس ، پلکس تراپی ، ویتامینه و... همه روش های درمانی موی آسیب دیده هستن بازم تحقیق کنین ولی جای معتبر برین خوبه

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بوتاکس ، پلکس تراپی ، ویتامینه و... همه روش های درمانی موی آسیب دیده هستن بازم تحقیق کنین ولی جای مع ...

مو یه عضو مردست ، درمان نداره ، برای همینه اثره اینجور چیزا ماندگار نیست

درخواست دوستی قبول نمیکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مو یه عضو مردست ، درمان نداره ، برای همینه اثره اینجور چیزا ماندگار نیست

گلی من خودم توی این کار بودم (اگر قرار براین تفکر باشه که مو عضو مردست کاریش نمیشه کرد و چون ماندگار نیست یا چون من جای بد رفتم سرم کلاه رفته و خوب نبوده برای بقیه هم همین خواهد بود این تفکر اصلا قابل پذیرش نیست وگرنه یه دلیلش متخصص پوست و مو هیچوقت به شاخه پزشکی اضافه نمیشد )

درمان داره و بستگی به جایی که میرن داره که سرکاری نباشه 

برای هر موردی هم دوره درمان داره صرف یک جلسه با بد بودن وضع مو جوابگو نیست 

بهرحال من ذکر کردم خودشون تحقیق کنن باز یا تصمیم میگیرن برن یا از درمان خانگی استفاده کنن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
گلی من خودم توی این کار بودم (اگر قرار براین تفکر باشه که مو عضو مردست کاریش نمیشه کرد و چون ماندگار ...

عزیزم من عین جمله ی متخصص پوست رو گفتم 

من خودم کراتین کردم موهام عالی و شلاقی صاف شد ، اما این فقط اثر مواد شیمیایی هست و بعد یه مدت از بین میره و مو میشه مثل قبل 

درمان یعنی صاف بشه و برای همیشه تغییر نکنه

درخواست دوستی قبول نمیکنم
عزیزم من عین جمله ی متخصص پوست رو گفتم  من خودم کراتین کردم موهام عالی و شلاقی صاف شد ، اما ای ...

ممکن هرکسی اشتباه کاری خودشو توجیح کنه که اره مو عضو مردست پس درمان نداره !! 

هر صافی مویی که ذکر میشه مشخص میشه چند درصد صافی داره و صددرصد مراقبتهای بعدی خیلی مهمه و مهمتر کار اون آرایشگر هست 

کسی که میره ابدومینو یا چنین مدلایی می‌دونه که اگه دقت نکنه مراقبت نکنه برمیگرده چون هیچ چیزی صد درصد  بدون مراقبت بعدیش بدون بازگشت نخواهد بود 

هر درمانی که برای هر بیماری انجام میشه حتی همین ویروس کرونا ۱۰۰% ایمنی نمیده اگر نگاه کنین عزیزم پس ما بگیم چون 100% نیست نزنم یا طرف بزنه و به چشم 100% نگاهش کنه و دیگه رعایت نکنه تا وقتی همه واکسن نزدن بعد خدای نکرده بگیره ، بگه سرم کلاه رفت 

به هرحال نظرتون محترم و هیچ نظری قابل تحمیل به بقیه نیست 

موفق و پیروز باشید عزیزم