2777
2789
عنوان

همسر شکاک

302 بازدید | 18 پست

بچه ها کسی همسر پارانویید داشته؟ ویژگی اخلاقش رو توی جلسات خاستگاری چیا بود؟؟

من تایپکهای قبل و ک نوشتم ی همچین فردی برام اومده

توی حرفهاش در مورد اینکه عاشق شدی یا نه ...نامزدی یا عقد بهم خورده داشتید یا نه؟

مثلا ی حرفی میزنم زود میگه اینو به کی گفتی!

یا میگه وقتی من خونه نیستم چی میکنی از فلان ساعت تا فلان ساعت 

یا میگه دوست ندارم دوستات تو زندگیمون سرک بکشن...اگه بکشن رابطتت قطع میشه!!

به نظرتون پارانوییده یا خودش روابط متعدد داشته 

۴۰ سالشم هست استاده ولی تا الان زن نگرفته

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

صدرصد جواب منفی بده

ازالان اینجوری بعدن بری توالت هم باید اجازه بگیری

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

جواب رد بده آینده ت تباه میشه دیدم اینجور آدما

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
جواب رد بده آینده ت تباه میشه دیدم اینجور آدما

جی پی اس نصب می‌کنه بهت یا وای فای دوربینی 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 

منفیییییی جواب فقط منفیییییی 

بخداسه ساله دارم روانی میشم ایناخوب نمیشن همسرم زنگ میزنه ساکت باشم میگه کجای انقدساکته اگه خونه ای چراتلویزیونوروشن نمیکنی

سروصداباشه میگه کجای بیرونی بی اجازه رفتی دریخچالوبازمیزارم جیغ جیغ کنه بدونه خونم 

بعضی موقع هاخونه م یهوزنگ میزنه میگه کجای دوساعته درمیزنم نیستی میگم بخداخونم میام جلو در بیا میگه نه رفتم دیگه.اگه زنگ بزنم هیچ وقت راستشو نمیگه کجاست وکی میاد اگه قرارباشه دیربیادمیگه نیم ساعت دیگه خونم(مثلامن بترسم جای نرم)اگه بخوادزودبیادمیگه فعلا کارم تموم نمیشه ۳.۴ساعت دیگه میام(اینجاپشت دره ها)

خوشگل کنم میگه کجارفته بودی یا کی اومد 

هیچ کاری نکنم به خودم نرسم میگه چته افسرده ای چه خبره و.....

اگه خودتو دوست داری نکن خودتوبدبخت نکن 

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔