2821
2789
بیرونش میکردم

چطوری مثلا🤨🤨

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
چرا اینطور میگی؟ بدبخت مجبور بوده اومده کی اینقدر بی رحم شدیم؟ طرف حاملس اونجا غریبه چه اشکال داره

اگه پرو نبود اول زنگ میزد با زنموش صحبت میکرد شرایطشو میگفت بعد ازشون میپرسید اشکالی نداره بیام خونتون بمونم ؟مزاحمتون نیستم؟

نه که بلند شده بی خبر سرزده اومده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه پرو نبود اول زنگ میزد با زنموش صحبت میکرد شرایطشو میگفت بعد ازشون میپرسید اشکالی نداره بیام خونت ...

والا من ک نمیتونم دشمنم هم بیاد باز میزارم رو چشام چه برسه حامله هم باشه. شاید نتونسته یا شوهرش برداشته آورده نتوانسته چیزی بگه

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩
چطوری مثلا🤨🤨

من از مهمون سرزده خوشم نمیاد البته خداروشکر رسمم نداریم

ولی اگه‌جای ایشون بودم همون موقع به خودشو شوهرش میگفتم ما کار داریم جایی باید بریم نهایت تا فرداشب میتونی بمونی به شوهرش میگفتم فردا شب بیا دنبالش

اون وقت این دخاره جاری شما مادرشوهرش تو اون شهر زندگی نمیکنه؟ بالاخره اونم مادربزرگ بچس از الان باید هوای عروس ونوه اشو داشته باشه،ما از این آدما تو فامیل داریم خیلی بهشون خوبی کردیم ولی وقت مریضی و نیاز یادی از ما نکردن،اونایی که میگن یادش میمونه خوبی هات اینم درنطر بگیرن شاید طرف گربه صفت باشه

اون وقت این دخاره جاری شما مادرشوهرش تو اون شهر زندگی نمیکنه؟ بالاخره اونم مادربزرگ بچس از الان باید ...

اره بابا دقیقا از اینایی هستن که انتظار خوبی یکطرفه دارن به وقت خوشی خودشون و مشکل ما پیداشون نمیشه

چرا اینطور میگی؟ بدبخت مجبور بوده اومده کی اینقدر بی رحم شدیم؟ طرف حاملس اونجا غریبه چه اشکال داره

یادش که نمیمونه من میشناسمشون ولی خوب دیگه چاره چیه 

یادش که نمیمونه من میشناسمشون ولی خوب دیگه چاره چیه  

خدا که میبینه.گلم حوصله کن خوبی بی جواب نمیمونه

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اره بابا دقیقا از اینایی هستن که انتظار خوبی یکطرفه دارن به وقت خوشی خودشون و مشکل ما پیداشون نمیشه

تو این کارو برای رضای خدا کردی ولی از این به بعد کولی نده بهشون

و حتی بعدا به تیکه به گوش خودش وجاری ات برسون که دیگه انتطار این لطفارو نداشته باشن

بگووو اخی چه مامان بزرگای مهربونی ،هیچ کی یادی از این دختر نکرد،به نوه اتون اقلا رحم میکردین،لابد بعدا هم انتطار داره موقع زایمان کمک حالشون باشی این لطف و ادامه نده چون عین خانواده عموم اینااااا بی معرفت عالمن

۱۰ روز گذشته این ۴ روزم بگذره دیگه 

امیدوارم خدا حفظ تون کنه

این چند روز رو درست می فرمایید تموم میشه 

من کلی گفتم شاید خونریزی ش ادامه پیدا کنه یا اواخر بارداری سنگین بشه و باز بخواد خونه شما بمونه ، بهتره که شما هر روز سر بهش بزنید تا اینکه بخواد خونه شما بمونه

بارداری مگه مریضیه که بعضیا تاآزمایششون مثبت میشه درازمیشن تا بقیه خدمات بدن بهشون؟

والا من تاروز آخر برنجم هم خیس کرده بودم واسه ناهاردرست کردن که یه دفعه کیسه آبم ترکید ورفتم زایمان کردم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792