2821
2789
پس با این هزینه ها چجوری میاد دو هفته خونه ی من میمونه

شاید فکر میکنه اوضاع مال شما خوبه یا به مشکل جدی با شوهرش خورده و فعلا نمیخواد علنیش کنه، یا دکتر واسش استراحت تجویز کرده و غیر شما کسی رو پیدا نکرده

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
شاید فکر میکنه اوضاع مال شما خوبه یا به مشکل جدی با شوهرش خورده و فعلا نمیخواد علنیش کنه، یا دکتر وا ...

اره مجبور بوده حتما اومده ولی به نظرمن همه چی باید متقابل باشه نمیشه یه طرفه به نفع خودت باشه که چون من وقتی حامله بودم همین مامان ایشون یه بارم نه دعوت کرد نه یه ویارونه برام اورد. الانم مطمئنم یه مشکلی برا من پیش بیاد نمیتونم روشون حساب کنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره مجبور بوده حتما اومده ولی به نظرمن همه چی باید متقابل باشه نمیشه یه طرفه به نفع خودت باشه که چون ...

حالا اومده نمیتونی که بیرونش کنی اگه هم یه وقتی برعکس شد و شما به کمک اونها احتیاج داشتی و کمکت نکردن منتش رو سرشون بزار، 

در مورد جاریت هم خوب اون جاریته و تقریبا یه غریبه اما شوهر تو عموی اون دختر هست

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اره مجبور بوده حتما اومده ولی به نظرمن همه چی باید متقابل باشه نمیشه یه طرفه به نفع خودت باشه که چون ...

اگر برای رفت و امد مشکلی نداری بهش بگو برای راختی خودش بره خونش 

شما روزی یبار برو براش نهار و شام بزار

از خانواده شوهرش هم دوره؟

اشکال ندارد خودت رو حرص نده اگر خونریزی داره خطر سقط بچه ش هست چون آ جی منم بارداری ش اینجوری بود 

اما راجب هزینه ها ی خودت سخت نگیر هر غذایی که دستت اومد درست کن زیاد هم بهش خوش نگذره 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
حوصله ندارم شوهرش اورد گزاشت گفت دو هفته بعد میام موندم چی بگم اخه 

چقدر مردم پرو شدن دوهفته چجوری روش میشه بمونه خونه مردم بهش بگو زنگ بزنه شوهرش بیاد دنبالش الان کوتاه بیای ۹ماه حاملگی باید ازش پرستاری کنی بعدشم با بچش میاد میمونه خونتون میکه بچه داری بلد نیستم

بیچارست دیگه غریبه

جز شما اونجا کسی رو نداره میبینی مادرش ب دخترشم رحم نمیکنه بیاد مراقبش باشه الان شاید اونم معذب باشه 

ولی مطمعن باش این کارت هیچ وقت یادش نمیره

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆

گناه داره چون حاملس شاید می‌ترسه از این نظر بهش نگاه کن که ب تو پناه آورده. اشکال نداره ثواب داره دوهفته میگذره ولی این خوبی تو تا همیشه تو یادش میمونه

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩

روت میشه بیرونش کنی؟

من باشم سنگ تمام میزارم تو مهمان نوازی که حس کنه خونه‌ی عموش  خونه ی خودشه 

از لحاظ عاطفی 

از لحاظ تغذیه هم طبق برنامه خودتون پیش برو ولی ازش بپرس دوست داری اینو برات بزارم؟

ولی تو دلت بگو و نیت کن خدایا من یکی از بنده هاتو شاد میکنم فقط برای رضای تو توقع جواب ندارم تو هم هوای منو داشته باش

چقدر مردم پرو شدن دوهفته چجوری روش میشه بمونه خونه مردم بهش بگو زنگ بزنه شوهرش بیاد دنبالش الان کوتا ...

چرا اینطور میگی؟ بدبخت مجبور بوده اومده کی اینقدر بی رحم شدیم؟ طرف حاملس اونجا غریبه چه اشکال داره

عکس پروفایلم دخترمه😍⁦🧿🧿🧿🧿دلیل زندگیمه😘 لطفا برا عاقبت بخیریش دعا کنین⁦❤️⁩⁦❤️⁩

واقعا دمت گرم،چه جاری خجسته ای داری بهش بگو تو دلت بحالت دخترت نمیسوزه ؟ دل من بسوزه براش؟ بهش رو نده پاشو جمع کنه کاسه کوزشو