2777
2789

هفتادی ام

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حموما

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

من خودم عاشق کارتون اونم‌ زمان جنگ که خاموشی‌ زدن آژیر زدن ولی من هنوز تو خونه داشتم‌ کارتن میدیدم همه‌ چراغا خاموش کردن رفتن تو کوچه‌ ولی من هنوز تو خونه بودم که آخر سر بابام‌ اومد گوشمو گرفت رفتیم‌ بیرون😂

عجب مگه ما دهه شصتی ها دلقک شماییم بخندونیمتون

خیلی عشقیم ما دهه شصتی ها

باور کن....

تو همه چیییییی

بزار بخندن.... بیخیال

😘😘😘

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭
بچها دون دون چرا انقدر ترسناک بود😕 برای بچه😕 خب یذره خوشگلتر درست میکردین😐

عاشقش بودم

زشت نبود😂😂😂

کاربر قدیمی ام،                                                  خدا لعنت کنه کسایی رو ک باعث شدند نی نی یار منو تعلیق کنه                                               آه  ای دریغ و حسرت  😔😭

بچه ها منم دهه شصتیم 

بامعرفتا بیاین پیجم فالو کنید خسته شدم ازبس درجا زد

گناه دارم خوووووو

https://www.instagram.com/p/CQti9AmH3Pc/?

utm_medium=share_sheet

ارسال تمامی لوازم تولد با قیمتی مناسب وپست رایگان نمونه هارو ببینید وقیمتهارو مقایسه کنید09105810521

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=718248&PageNumber=12