2777
2789
عنوان

خانما لطفا

69 بازدید | 10 پست

سلام پسرمن ۲۱ سالش عاشق دختری که باباش معتاده گردن خودش میگن خواهرشم دخترخوبی نیست من ندیدم میگن نمیتونم گناه پاک کنم حالامیگه بروبرام خاستگاری ازبس فکرکردم روانی شدم لطفاخانما راهنماییم کنیدچکارکنم موندم بخدا 

عشق فقط حیدرامیرالمومنین💖

سربازی رفته کار داره اصن 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا قبلش کاملا تحقیق کن 

من داییم 21 سالش بود البته دور از جون پسر شما خداکنه دشمن سرمونم اینجوری نشه 

بلاخره همسایه بودن رفتیم خاستگاری دختر 17 یا 18 ساله براش دوست دخترش بود 

هرچی گفتیم بزار تحقیقاتی راجب این خانواده انجام بدیم دختر گولش زده بود نزاشت تحقیق کنیم نه من اینارو میشناسم اینجوری نیس 

خلاصه رفتیم خاستگاری گرفتش و 30 میلیون طلا گرفت واسش داییم از جونش مایه میزاشت براش 

چند ماه نگذشت عروسی آنچنانی و زندگی آنچنانی واسش ساخت رفت خونه باباش پاشو کرد تو یه کفش من طلاق میخام بخدا بدون هیچ گونه نگرانی یا بحثی 

یهو چیشد گفت دو برابر طلا هامو بگیر برگردم هرچی گفتیم نکن این بهونه اش اون تورو نمیخاد 

گفت نههههه میخااااااد زنمه من دوسش دارم براش میگیرم 

گفتیم بگیر 

بخدا براش گرفت برگشت دو سه روز دوباره رفت 

این وسط یه خاهر بیوه داشتن با پسرعمو دایی ازدواج کرد اونم دارو ندار پسر عمو رو بالا کشید و رفت 

بعدها هم نزدیک بود حتی همون خانوادت زندگی همه ی ماهارو از هم بپاشونن 

ببخشید طولانی شد ولی خاهش میکنم قبلش تحقیق کن 

الان داییم 23 سالشه و یه پسر افسرده اس که هنوزم تو شوکه 

توروخدا قبلش کاملا تحقیق کن  من داییم 21 سالش بود البته دور از جون پسر شما خداکنه دشمن سرمونم ...

اخی عزیزم 😥میشناسیم ازاشناهاهستن نمیدونم چکارکنم فقط همین میگن خواهرش بدمعتادی باباش قبول دارم اون کاری به زندگی کسی نداره 

بلاخره 21 سالم سن زیادی نیس واسه پسر

چکارکنم بخدااینقداذیت میکن میگه بروخاستگاری باباخودم سرشناسه نمیخام بخاطر خواهرش ابروبابام بره