2581
2632
عنوان

دور بودن از خانواده

675 بازدید | 19 پست

دوستان عزیز نیاز به کمکتون دارم  من دور از خانواده ام زندگی میکنم، فاصله شهری که منو همسرم زندگی میکنیم تا شهر که خانواده ام زندگی میکنن با ماشین یکساعت راه هست ولی مشکل من اینه که همسرم خیلی تمایل به رفتن به خونه ی پدری من نداره، من خیلی تحمل میکنم ولی واقعا بعضی وقتا ها دلم برای خانواده ام تنگ میشه، نمی‌دونم چیکار کنم؟

خودت تنهایی برو

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

سلام خانمی 

منم دورم خانواده همسرم شیرازن خانواده خودم همدان خودمونم تهران

الانم نزدیک دوماهه نرفتم خونه مامانم اینا دلتنگی هم میکنم ولی خب همسرم کار داره تنهایی هم نمیتونم برم مخصوصا که ماه اول بارداریم هست

دیگه باید تحمل کنیم 

خودت رو سرگرم کن

2603
روزی که اومد خاستگاری عزیزم قبول کردین مسیرت دوره یا اون موقع نزدیک بودین

اره همون روز اول دور بودن و مامانم چون به من خیلی وابسته بود مخالف بود ولی من چون از لحاظ فکری و شخصیتی خیلی مورد پسندم بود قبول کردم، واقعا هم همسرم از لحاظ رفتاری و شخصیت عالیه فقط مشکلم همینه، مثلا از اول هفته دارم بهش میگم حالا که پنجشنبه و جمعه آف هستی بیا بریم خونه ی مامانم، مستقیم هم نمیگه نه که ناراحت بشم ولی اولش می‌گفت کو تا آخر هفته حالا یه تصمیم میگیریم، الآنم که بهش زنگ زدم میگه هنوز فکر نکردم

برا  ما 17 ساعت راهه چی میگی توو بشین سر خونه زندگیت و برس ب خودتو شوهرت

وای چقدر سخت

من خودم تحمل میکنم و حتی ناراحتیم رو هم نشون نمیدم ولی دلم باحال مامان و بابام میسوزه که همش زنگ میزنن کی میاین

2640
من فقط از این ناراحت میشم که چرا با خودش فکر نمیکنه منم دلم برای خانواده ام تنگ میشه

مردا که این چیزا رو نمیفهمن کاری که میگم رو انجام بده حتما میبرتت ، همه اش بشین کنار پنجره بیرون رو نگاه کن یا گاهی آه بکش پرسید چیزی شده آروم بگو خیلیییی دلم برای مامانم اینا تنگ شده دیگه منتظر جوابشم نباش و غمگین بشین یا پاشو برو به کارات برس حتما میبرتت ، این یه جورایی طرح نیاز هست ولی اگه بگی منو ببر خونه بابام اینا نمیبره فقط بگو دلتنگی میکنی و ... مردا خودشون رو میکشن تا نیاز زنشون رو برطرف کنن اگه اینکار و نکنن اقتدارشون ازبین میره ، من که هروقت اینکارو میکنم جواب میگریم نه همون لحظه ولی یکی دو روز بعد خودش میگه بریم برنامه هاش رو جفت و جور میکنه که بریم

وای چقدر سخت من خودم تحمل میکنم و حتی ناراحتیم رو هم نشون نمیدم ولی دلم باحال مامان و بابام میسوزه ...

اشتباه میکنین دیگه وقتی ناراحتیت رو نشون ندی مرد علم غیب داره بفهمه دلتنگی ؟ والا من میشینم کنار شوهرم گریه میکنم یا با ناراحتی میگم خیلیییی دلتنگم و آه میکشم ولی نمیگم تقصیر توئه منو نمیبری ، گله نمیکنم طرح نیاز میکنم بعد شوهرم یا بلیط میگیره برام میگه یک هفته برو من کار دارم نمیتونم بیام یا خودش برنامه هاش رو طوری میچینی یکی دو روز تعطیلی رو میریم شما که نزدیکی از این روش ها استفاده کنی شبم میبرتت

2456
ممنونم از راهنماییت عزیزم😘

استفاده کنید حتما نتیجه گرفتین بگین، اینا حرف من نیستاااا دکتر حبشی میگن 

دوست داشتین سخنرانی های دکتر حبشی رو گوش بدین خیلیییی عالیه زندگیت از این رو به اون رو میشه تازه میفهمی چقدر تو زندگی اشتباه رفتار کردی و منظورت چیز دیگه ایی بوده ولی با رفتارت چیز دیگه ایی رو به مرد منتقل کردی

اره همون روز اول دور بودن و مامانم چون به من خیلی وابسته بود مخالف بود ولی من چون از لحاظ فکری و شخص ...

عزیزم از نظر روانشناسی شما داری برای شوهرت تعیین و تکلیف میکنی اشتباهت هم همینجاست منم قبلا همینکارو میکردم و مثل شما منو نمیبرد تو خونه میشست و میخوابید ولی نمیومد بریم همه اش ناراحت بودم باخودم فکر میکردم اون خانواده من رو دوست نداره به من اهمیت نمیده تا سخنرای های دکتر حبشی رو شنیدم و از روشی که گفتن یعنی طرح نیاز استفاده کردم خدا روشکر همیشه جواب داده  و خیلی بیشتر از انتظارم و درخواستم گیرم اومده چه مالی چه رفتن خونه پدرم

2604