2777
2789

نمیدونم گیر میدن یا ن ولی ببین تو باید حین ازمون راحت باشی 

من شخصا با مانتو جلوباز اذیت میشم بخوام چندساعت بشینم

بنظرم ی تونیک یا شومیز ازاد تنت کن ک گرمم نشه 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حالا خیلی واجبه روز کنکور مانتو جلو باز بپوشین؟؟؟؟ یه روزشو جلو بسته بپوش چی میشه؟

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

❌❌❌❌فوری   فوری   فوری  فوری

استخدام  غیر حضوری کار اینترنی با گوشی موبایل در منزل

(ظرفیت استخدام محدود)📛

ب راحتی میتوانید در منزل پول در بیاورین💯💯

برای مشاغل زیر نیاز ب همکار داریم

✅تایپ

✅ ترجمه

✅پاسخگویی به مشتریان

✅مدریت فروش شرکت

✅تهیه و درج مطالب

✅تبلیغات شرکت

✅ ادمین کانال

از تمامی سنین دعوت ب همکاری میشود

حقوق ماهیانه 1 تا6 ملیون تومان

فروشگاه دارای مجوز نماد الکترونیکی می باشد

جهت کسب اطلاعات بیشتر ب ایدی زیر در تلگرام پیام دهید😜😝

Vahestekhdam

لطفا به هیچ وجه زنگ و پیام ندهید:)

فقط در تلگرام پاسخگو هستیم

من یادمه با شلوار خونگی رفتم... رنگش مشکی بود گیر ندادن... با لباسی برو ک راحتی... یه روز اصلا ب فکر مد نباش...

ما مردم نجیب*خوزستانی*حرمت داریم...ما مردم هشت سال دفاع مقدسیم.....خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

کنکور چندمه بچها ؟