2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟! رایگانه یا پول میگیره

اول رایگانه بعدم میگه دعا بگیر پولی

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 
اول رایگانه بعدم میگه دعا بگیر پولی

بایدزنگ زدیاپیام بدیم؟ 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
بایدزنگ زدیاپیام بدیم؟ 

پیام بعدش زنگ بزنی 

بهترین راهه پسنداز ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و مادرشوهرم تصمیم گرفتیم ..عضوخیرین حمایت از بانوان و خانواده های کم درآمد باشیم ...ینی من با خیرین میتوانم وام به نیازمندان بدم جالبتر اینکه هرموقع نیاز داشته باشم بدون قرعه کشی و بدون ضمانت و بدون سود وام گیرنده باشم .تنها راه برای پسنداز مخفی برای اکثر ما خانمهای خانه دار هست 

من دعا نویس خیلی خوب میشناسم سید رضا خیلی کارش خوبه خودم و چند تا از اشناها جواب گرفتیم

خیلی ادم خوبیه یکم بداخلاقه فقط باهاش مهربون برخورد کنید باهاتون راه میاد ولی انصافا خداوکیلی خیلی دستش سبکه،بلافاصله که دست به قلم میشه اثر کارشو میبینی،خیلی زود نتیجه میده،صبی هستش

09333433285

09333433285

تو کار زیر خاکی و طلسم جدایی و مرگ و ایناهم هستش