2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین😔😔

57 بازدید | 9 پست

من بعد ی اتفاق استرس زیادی کشیدم حالا اصلا از زندگیم لذت نمیبرم روی چیزایی الکی فکر میکنم استرس میگیرم حو۱له دوستامو ندارم همیشه خستم و کسلم فقط دوست دارم اهنگ‌ غمگین گوش بدم یاد قبلنای خودم میوفتم گریم میگیره عصبی شدم نمیدونم چه مرگمه همش به مرگ فکر میکنم دعا کنین خوب بشم لطفااا یا راهکار بدین بهم

فقط غمگینی؟

یعنی علائم دیگه ای نداری؟

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متاسفم . چيزي از زندگيتون نميدونم ولي به نظرم بايد يجوري خودت رو مشغول كني ورزش كار طبيعت 

يا هر چيزي كه باعث شه دائم رو اين موضوع تمركز نكني

بايد بزاري به مرور زمان اعتماد به نفست برگرده و تو سرنوشت رو بچرخوني نه اينكه اون هر كاري خواست باهات بكنه

چرا خوابم بهم خورده هی تو فکرم با خودم حرف میزنم 

سعی کن گذشترو فراموش کنی

آدمایی که بهت بدی کردن رو ببخشی

کلا تو گذشته نباشی چون گذشته گذشتست و سرجاش می مونه 

و کلا از چیزای غمگین دوری کن آهنگ غمگین گوش نکن

مراقب علائمت باش 

چون ممکنه افسرده شده باشی 

افسردگی از چیزی که فکر میکنی میتونه خیلی بهت نزدیکتر باشه

منم هیچوقت فکر نمیکردم یه روز افسرده بشم😥

موفق باشی😙

عاشق_جانی_دپ_هستم  سابق                                   دپهد تا ابد😍😍😃😁                                                                                                                          خستمه گشنمه اعصابم ندارم حوصله ام ندارم خوابمم میاد                                
مرسی  شما جطوری خوب شدین؟

خوب نشدم 

کلا یکساله که افسرده ام ولی دنبال درمان نرفتم

الان دیگه اون حس غمگینی رو ندارم ولی نه حوصله ی چیزی رو دارم و نه چیزی واسم اهمیت داره

زندگی واسم بی معنی شده  

بیشتر از همیشه احساس پوچی میکنم پوچی همون بی معنا شدن زندگیه

خوب نشدم  کلا یکساله که افسرده ام ولی دنبال درمان نرفتم الان دیگه اون حس غمگینی رو ندارم ولی ...

من چند ماهه همینم بجای اینکه لذت ببرم از نوجونی اینطور باید بگذره 

من چند ماهه همینم بجای اینکه لذت ببرم از نوجونی اینطور باید بگذره  

نوجون و چه به حال بد 

مثلا من یه نوجونم که اینه حالم

به نظرم همش به خاطر اطرافیان و جامعست

من که سر منشا حال بدم همینه😥