2777
2789
عنوان

یکی بیاد به من انگیزه بده😅

189 بازدید | 23 پست

دیروز امتحان داشتم،مدتهاااااا ست خونه رو تمیز نکردم،ی کوووه ظرف نشسته دارم،چند هفته ست حتی غذا هم درست نکردم!

یکی بیاد به من تلنکر بزنه پاشم به کارا برسم

پاشو پاشو

یکی باید به خودم بگه😁🤦🏻‍♀️🤐

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂خب بیا با هم کار کنیم،دو ساعت دیگه مثلا بیایم کزارش بدیم من حتما باید زور بالای سرم باشه😂

عه؟منم همینطورم

باشه من باید چهل دیقه ورزش کنم یکمم کاردارم قرارما ساعت۱۶

خوبه؟

اگه انجام ندادیمم باید تنبیه بشیم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
😂😂مادرشوهرم مهربونه به پدرشوهرم بگو بیاد😂

راستی اسمت واقعا شیرین؟

چون منم شیرینم

عه؟منم همینطورم باشه من باید چهل دیقه ورزش کنم یکمم کاردارم قرارما ساعت۱۶ خوبه؟ اگه انجام ندادیمم ...

منم برم ی دوش بگیرم ب خودم برسم از نیم ساعت دیگه شروع میکنم

باشه قرارمون چهار❤️🤗

منم برم ی دوش بگیرم ب خودم برسم از نیم ساعت دیگه شروع میکنم باشه قرارمون چهار❤️🤗

اوکی❤️🌹

نه اسمم قرار بود قبل از تولد شیرین باشه الان ی‌چیز دیگه ست😅خوشبختم

همچنین منم خوشبختم

نه اسمم قرار بود قبل از تولد شیرین باشه الان ی‌چیز دیگه ست😅خوشبختم

من اومدم😎💪ورزش کردم حالا باید برم یک ساعت دیگه دوش بگیرم ولی به کارام رسیدم

عاشق اینم خونه بهم ریز باشه جمع کنم بعد بگم به به بعد برم حموم بیام کلی خوراکی بخورم😐🤣

منم معمولا میزارم یکم خونه بهم بریزه که تمیزمیکنم به چشم بیاد😂😁

من اومدم😎💪ورزش کردم حالا باید برم یک ساعت دیگه دوش بگیرم ولی به کارام رسیدم

سلاام🤗منم هال رو مرتب کردم و جارو کشیدم ،بازم کا  دارم کلی😍خیلی خوشحال شدم از اشناییتون

موفق باشین