shiriin_banoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8307 عنوان یکی بیاد به من انگیزه بده😅 189 بازدید | 23 پست دیروز امتحان داشتم،مدتهاااااا ست خونه رو تمیز نکردم،ی کوووه ظرف نشسته دارم،چند هفته ست حتی غذا هم درست نکردم!یکی بیاد به من تلنکر بزنه پاشم به کارا برسم 1400/04/09 | 14:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15549 پاشو پاشویکی باید به خودم بگه😁🤦🏻♀️🤐 دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
shiriin_banoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8307 پاشو پاشو یکی باید به خودم بگه😁🤦🏻♀️🤐 😂😂خب بیا با هم کار کنیم،دو ساعت دیگه مثلا بیایم کزارش بدیممن حتما باید زور بالای سرم باشه😂
shiriin_banoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8307 😒😒💔میخوای به مادرشوهرت بگم بیاد😂😂😂 😂😂مادرشوهرم مهربونه به پدرشوهرم بگو بیاد😂
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15549 😂😂خب بیا با هم کار کنیم،دو ساعت دیگه مثلا بیایم کزارش بدیم من حتما باید زور بالای سرم باشه😂 عه؟منم همینطورمباشه من باید چهل دیقه ورزش کنم یکمم کاردارم قرارما ساعت۱۶خوبه؟اگه انجام ندادیمم باید تنبیه بشیم دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15549 😂😂مادرشوهرم مهربونه به پدرشوهرم بگو بیاد😂 راستی اسمت واقعا شیرین؟چون منم شیرینم دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
shiriin_banoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8307 عه؟منم همینطورم باشه من باید چهل دیقه ورزش کنم یکمم کاردارم قرارما ساعت۱۶ خوبه؟ اگه انجام ندادیمم ... منم برم ی دوش بگیرم ب خودم برسم از نیم ساعت دیگه شروع میکنمباشه قرارمون چهار❤️🤗
shiriin_banoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8307 راستی اسمت واقعا شیرین؟ چون منم شیرینم نه اسمم قرار بود قبل از تولد شیرین باشه الان یچیز دیگه ست😅خوشبختم
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15549 منم برم ی دوش بگیرم ب خودم برسم از نیم ساعت دیگه شروع میکنم باشه قرارمون چهار❤️🤗 اوکی❤️🌹 دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15549 نه اسمم قرار بود قبل از تولد شیرین باشه الان یچیز دیگه ست😅خوشبختم همچنین منم خوشبختم دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
fwtemejoon عضویت: 1400/03/31 تعداد پست: 9253 عاشق اینم خونه بهم ریز باشه جمع کنم بعد بگم به به بعد برم حموم بیام کلی خوراکی بخورم😐🤣 حق قضاوت منو نداری دوست عزیز!🙂🌱
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15549 نه اسمم قرار بود قبل از تولد شیرین باشه الان یچیز دیگه ست😅خوشبختم من اومدم😎💪ورزش کردم حالا باید برم یک ساعت دیگه دوش بگیرم ولی به کارام رسیدم دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
هلن_پار عضویت: 1400/04/08 تعداد پست: 15549 عاشق اینم خونه بهم ریز باشه جمع کنم بعد بگم به به بعد برم حموم بیام کلی خوراکی بخورم😐🤣 منم معمولا میزارم یکم خونه بهم بریزه که تمیزمیکنم به چشم بیاد😂😁 دردیکهانسانرابهسکوتوامیدارد،بسیارسنگینتراز دردیستکهانسانرابهفریادوامیدارد...انسانهابه فریادهممیرسند،نهبهسکوتهم...!
shiriin_banoo مدیر استارتر عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 8307 من اومدم😎💪ورزش کردم حالا باید برم یک ساعت دیگه دوش بگیرم ولی به کارام رسیدم سلاام🤗منم هال رو مرتب کردم و جارو کشیدم ،بازم کا دارم کلی😍خیلی خوشحال شدم از اشناییتونموفق باشین