2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس

89 بازدید | 12 پست

خانوما چه جوری اعتماد به نفس تون را میبرین بالا؟؟؟؟

روتین پوستی دارین؟؟؟برا اندامتون چیکار میکنین؟؟؟؟برا دندون هاتون ؟یعنی همه کامپوزیت کردین؟

برا ابرو و مژه هاتون چیکار میکنین؟؟

من ظاهرم همش طبیعیه راضیم. بیشتر کتاب میخونم تاثیر داشته

شخصیت حقیقی تو همین کامنت های توست. کلماتی که تایپ میکنی براحتی وقتی میدونی ناشناسی در واقع معرف سطح تو و البته تربیت خانوادگی توست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کتاب میخونم زیاد و زبان های خارجی رو یاد میگیرم و تقویت میکنم

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

دندونام در حال حاضر ارتودنسیه 

لیزر میرم 

کاشت ناخن و مژه 

روتین پوستی هم دارم 

مدیتیشن انجام میدم 

ورزش هم میکنم 

دانشجو ام 

زبان هم میخونم 

همین فقط 

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎

به خدا توکل کن

شاد باش

به چیز های منفی فکر نکن

خودتو دوست داشته باش

هدف داشته باش

اضافه وزن داری کم کن وزنو

به آینده امیدوار باش

اگه ازدواج کردی با شوهرت و بچه ات خوش باش 

بخند

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
کتاب هایی که اثر داشته را بهم میگین چیا بوده؟؟

من بیشتر سیاسی میخونم و تاریخی البته روانشناسی .به چه زمینه هایی علاقه دارید؟ 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
دندونام در حال حاضر ارتودنسیه  لیزر میرم  کاشت ناخن و مژه  روتین پوستی هم دارم&nbs ...

ببخشید یه سوال 

منم میخوام ارتودنسی کنم درد داره؟ هزینه چقدر شده؟

چه مدت باید باشه؟

ممنون میشم بگین چون من یه کوچولو میترسم😅

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
ببخشید یه سوال  منم میخوام ارتودنسی کنم درد داره؟ هزینه چقدر شده؟ چه مدت باید باشه؟ ممنون می ...

ن عزیزم 

درد فقط یکی دوروز اول ک براکت ها رو میذاری درد داره 

ک با مسکن اوکی میشه 

ب من گفته یک سال و نیم 

هزینش پارسال ۱۸ تومن شد اما قسطیه

از آیینه بپرس....نام نجات دهنده ات را ..💎
ن عزیزم  درد فقط یکی دوروز اول ک براکت ها رو میذاری درد داره  ک با مسکن اوکی میشه  ...

مرسی لطف کردین که جواب دادین🥰

من به دکتر نشون دادم گفت ۱۲ تومن ماهی ۵۰۰ میتونین بدین تا دوسال طول میکشه 

من از دردش میترسیدم که الان کمتر شد از توضیحات شما😊 از یه نفر دیگه هم سوال کردم گفت زیاد درد نداشت

روی عزت نفستون کار کنید که مهمتره

یه پادکست رایگان دیدم که چکیده کلی کتاب و دوره رو در نیم ساعت میگه

بنظرم حتما این ویدئو رایگان یوتیوب رو ببین 😊

50 روش افزایش عزت نفس رو یاد داده که چند تاشم بکار ببندی مثل من نتیجه می گیری

https://youtu.be/uxmiq4ZThdk

حاشیه هم نمیره و سریع میره سر راهکارها

توی گوگل هم سرچ کنی ( عزت نفس نوروزی آکادمی ) برات میاره

اینم کانال تلگرامشه

https://t.me/norouzi_academy

و حداقل هفته ای یکبار مرورش کن تا کم کم تغییر کنی 😊