2777
2789
عنوان

خدیوی یا میمنه؟؟

2190 بازدید | 23 پست

سلام خانما مشهد هستم بینیم زیاد مشکلی نداره فقط میخام نوکش بدم بالا و کوچیکش کنم صورتم ظریفه حالا دکتر خدیوی خیلی طبیعی کار میکنه دکتر میمنه نیمه فانتزی من خیلی دو دلم پیش کدوم برم لطفا راهنماییم کنید ممنونم

میمنه ندیدم اما خدیوی خیلی طبیعی عمل میکنه به نظر من بزرگ در میاره 

مرسی عزیزم که جوابمو دادین آره خدیوی بهم گفت توقع نداشته باشین بینی تون کوچیک شه من فقط عیب هاشو برطرف میکنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نه هنوز ولی تو تابستون میخام عمل کنم انشالله میترسم منم ولی مشکل داره دماغم مجبورم ولی چاره چیه یا ...

نه عزیزم برو عمل کن انشالله به سلامتی عمل کنی خدا بزرگه گلم الان علم خیلی پیشرفت کرده با کدوم دکتر میخای عمل کنی

نه عزیزم برو عمل کن انشالله به سلامتی عمل کنی خدا بزرگه گلم الان علم خیلی پیشرفت کرده با کدوم دکتر م ...

چند تا از کارای دکتر فرهادی رو دیدم خوشم اومده البته که ناراضی هم دیدم ازشون اما خب هیچ دکتری بدون ناراضی نیست

ولی هنوز نرفتم

من خدیوی عمل کردم خیلی طبیعیه راضی نبودم راستش ولی مشکل تنفسی ندارم اصلا

آره گلم من چند تا از نمونه کاراشو از نزدیک دیدم اصلا مشخص نمیشد عمل کرده باشن اینقدر طبیعی هم زیاد خوب نیست ولی خوبیش به اینه مشکل تنفسی پیدا نمیکنی دیگه