2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

امروز باید کلی ظرف بشورم لباسارو اتو و مرتب کنم 

بعد از طهر لباسمو بدم شوهرم ببره خیاط درست کنه اخه برا مهمونی جمعه میخام 

باید سینی فر رو بشورم تا توش لواشک پهن کنم 

شب باید برم حمام ابروها و صورتمو اصلاح کنم ساکمو ببندم 

فردا از صبح باید بیدار شم قطاب بپزم 

ظهر میرم شهرستان 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
من فقط باید ناهار درست کنم و بقیه وقتمو فقط به بچه ها برسم انقدر این روزها دلم تنوع از نوع بهترینشو ...

اخی خسته نباشی عزیزم .منم یه مدت تو خونم حوصلم خیلی سر میره تصمیم گرفتم نقاشی بکشم

طهر ک رفتم شهرستان بعد از ظهر اول با مادرم برم خرید برای تولد شوهرم پیراهن شمع و ژله بخرم بعد زنگ بزنم شوهرم بیاد باهم بریم قابلمه و مانتو بخریم بعدش برم خیاط پارچه حریرمو بدم بهش 

شب شام شوهرم میاد خونه ی پدرم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
به سلامتی خوش بگذره

اونجا انقدر کار دارم ...😑

جمعه خونه ی عموم دعوتیم برا نهار باید ی جعبه شیرینی بخرم 

بعد از ظهر برم خونه ی داییم بچه شون ب دنیا اومده ی دختر ناز چشم روشنی ببرم براش بعدم ک برگردم شهر خودمون 

اخی خسته نباشی عزیزم .منم یه مدت تو خونم حوصلم خیلی سر میره تصمیم گرفتم نقاشی بکشم

باز هم همینجورش خدارو شکر    میشه چه کردهمیشه مادربزرگم میگفت   اگر زمانه باتو نساخت تو با زمانه بساز