2777
2789
عنوان

ریزش موو

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 54 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

منم گرم مزاجم تو مزاجت جیه

من همیشه کل بدنم سرده. مخصوصا پاهلم که همیشه یخ بندونه...

خودمم زیاد گرمی نمیخورم ولی 3روزه دارم هی شیره ی انگور و خرما و ارده و دارچین و این چیزا میخورم

تو غلبه سردی داری کم خونم هستی مکمل تعذیه بگیر استفاده کن واسه کم خونی و ویتامین های گروه B رو حتما ...

کم خونممممم.... یعنی از جام پا میشم سرم جوری گیج میره که جلومو نمیبینم... چشام سیاهی میره....

من خیلی ناراحتم.. قیافم که خیلی خوبه موهامم خرماییه به قیافم میاد... انقدر مردم تعریف کردن موه ...

مالا من مشکی پر کلاغی در بود و بلند ریخت کوتاه کردم الآنم هی میخوره میزنن شدیدا ک می‌ریزه😭

واسه رسیدن ب عشقم میشه یدونه صلوات بفرستید مامانم راضی بشه 🥺
کم خونممممم.... یعنی از جام پا میشم سرم جوری گیج میره که جلومو نمیبینم... چشام سیاهی میره....

چیزای خون ساز بخور جگر گوسفند بعد پریودی بخور کبابی باشه بهتر فقط نسوزون آبدار بردار 

مالا من مشکی پر کلاغی در بود و بلند ریخت کوتاه کردم الآنم هی میخوره میزنن شدیدا ک می‌ریزه😭

شما باید روزی دوازده عدد بادوم بو نداده بخوری شیر بادوم  خیلی خوبه موهات ضعیف شده