2777
2789
عنوان

بیاین کمک

163 بازدید | 13 پست

تایپیک قبلم

فقط لطفا اینجا چیزی نگید مگر راهنمایی چون میخوام این تایپیکو بدم همسرم بخونن

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت

راجع به قطره آهن ،به نظرم سلامتی بچت از هرچیزی مهم تره

عضو گروه رز صورتی🌸وزن شروع ۵۸🌸وزن هدف ۵۳ 🌸اگه تونستین و به هر حیوونی مثل سگ و گربه خیابونی 🥺کمک کردین...لطفا بهم بگین که بهتون هدیه معنوی بدم⁦⁦⁦⁦⁦⁦⁦💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزملطفا قطره ایرانی یا بهداشتو نده دندونای دختر جاریم داغون شدن . کلا شکستن 

یا سیدرال بده 

یا لیپوزوفر .

سیدرال که عالیه من به پسرم کلا دادم دندوناش همه سالم و سفید موندن . خیلیم خوشمزست

برای لذت بردن از زندگی کافیست کمی احمق باشی!

عزیزم قطره آهن بهداشت هم بد طعمه بچه خیلی اذیت میشه برای خوردنش خودت تست کن مزه اش ببین میتونی تحمل کنی ؟؟؟

مزه خیلی بد میده و دندونام قشنگشو خراب میکنه حیف 

الان بچه ها همسایمون ب جفت بچه هایش داده بچه دندونام جلو سیاه میخندن حالت بد میشه در حالیکه چهره قشنگی دارن

برای هزینه ها اینطوری هیچ وقت کم نزار چون سلامتی بچه مهمه

لیپوزفر فورت بگیر ک میزان اهنشم بیشتر از معمولی یک سی سی دو برابر اون یکی

بعدم کم خونی تاثیر منفی رو حافظه و رشدش داره

قطره اهن فقط خارجیش خوبه ایرانیش دندونای بچت سیاه میکنه انگار معتاده بچس دیگ ی باره 

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

خواهر زاده من شربتی که بهداشت داده رو خورده کلا دندوناش مخصوصا جلوییاش از بین رفت طفلک الان که نزدیک چهارسالشه هیچی نمیتونه بخوره چون آهن دندونشو خراب کرده طفلکم بزور میخوره باید برنجو له کنی تا بخوره تا انشاالله دندون اصلیش دربیاد حتما خارجب بخر چیزی که رو دندون اثر نذاره

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

منم ب پسرم قطره ایرانی میدادم متاسفانه روند رشدش خوب نبود دکترش بهش لیپوفیز داد منم یسالی میشه بهش لیوفیز میدم درسته نسبت ب حجمش گرونه ولی عااالیه 

چون اگه دکرتش تشهیص داده مصرفشبالا باشه پس حتما خیلی کم خون بوده میدونید کم خونی چه اثرات بدی واسه رشد مغز بچه تو داره؟!

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

لیپوفیز فورت بگیر تو بخوای درماه 4تابراش بگیری چیزی حدود 200تا250میشه ک واسه سلامتی بچه ات اصلا پولی نیست

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

استارتر عزیز دختر من الان چهارساله هست، برای داروهای آهن و تقویتیش خیلی خیلی هزینه کردیم با اینکه به لحاظ مالی برای من و همسرم که اون زمان هر دو دانشجو بودیم دشوار بود واقعا،

به دلیل اینکه عموما داروهای ارزون قیمت و کم کیفیت خانه بهداشت نه تنها بازدهی خوبی ندارن و سلامتی بچه تامین نمیشه، بلکه باعث سیاهی دندونش میشن 

و بزرگتر که شد خدای نکرده باید ده ها برابر یک داروی خارجی رو هزینه بفرمایید برای دندونش، بردنش از این مطب به اون مطب و بیهوشی های دندونپزشکی و دردهای شدیدی که کودک طفل معصوم میکشه فقط بخشی از مشکلاتیه که ممکنه پیش بیاد و لطفا به عنوان مادر ازش در مقابل این مشکلات حمایت کنید.

و جدا از این موضوع و از نظر من از همه مهم تر به دلیل ظاهر نازیبا و دندون های سیاهش مورد تمسخر همسن و سال هاش قرار میگیره و اعتماد به نفسش برای یک عمر میاد پایین.

حتما حتما شده از هزینه های مهم زندگی بزنید برای فرزندتون لیپوزوفر رو تهیه بفرمایید و سراغ داروهای ارزون و بی کیفیت بهداشت نرید عزیز من.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.