2777
2789
عنوان

فک کنم همکارم روم کراش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 54 پست
دعوا که نداریم میگی نگات نمیکنه باهات حرف نمیزنه هیچی ... اونی که مدام زیر نظرش داره شمایی خ ...

والا من زیر نظرش ندارم دوساله دارم اینجا کار میکنم یک سال اول رو اصلا جدی نمیگرفتم و ولی دیگه بعدیک سال؟؟؟؟اخه امروز دیگه واقعا شوکه شدم.

نمیدونم یا از سلیقه ام خوشش اومده فقط یا بازم کاملا اتفاقیه؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودت رو امیدوار کن که روزی از این افکار پوسیده سکینه ای میایی بیرون.عزیزم

کجای افکارم پوسیدس و به قول خودت سکینه ای ؟

گفتم سنت بهش نمیخوره و یازده سال ازش بزرگتری بهت برخورده 

واقعیت رو بهت گفتم افکارم پوسیدس 

متاسفم برات 

برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید الهی خدا هر ارزویی دارین براورده کنه
دعوا که نداریم میگی نگات نمیکنه باهات حرف نمیزنه هیچی ... اونی که مدام زیر نظرش داره شمایی خ ...

این خانم انتظار داشت همه بهش بگن اره عاشق و دلباختت و یه دل نه صد دل عاشقت ولی وقتی بهش گفتن سنش بهت نمیخوره و امکانش نیست بهت حسی داشته باشه 

بهش برخورده

کجای افکارم پوسیدس و به قول خودت سکینه ای ؟ گفتم سنت بهش نمیخوره و یازده سال ازش بزرگتری بهت برخورد ...

بمن که برنمیخوره .خواستم بهت یاد بدم که میتونستی قشنگتر این حرف رو  بزنی مثل بقیه.مثلا نه بیمنظوره یا جدی نگیر نه اینکه بیایی بگی امیدوارت میکردم.

این خانم انتظار داشت همه بهش بگن اره عاشق و دلباختت و یه دل نه صد دل عاشقت ولی وقتی بهش گفتن سنش بهت ...

اصلا هم انتظار نداشتم همه بگن عاشقت شده این حرفا. چرا اونایی که گفتن منظوری نداشته من جبهه نگرفتم.

عزیزم مشکل شما طرز حرف زدن و بیانتونه که خیلی باید  روش کار کنی.تو زندگی بدردت میخوره

اصلا هم انتظار نداشتم همه بگن عاشقت شده این حرفا. چرا اونایی که گفتن منظوری نداشته من جبهه نگرفتم. ...

منم منظوری نداشتم ولی شما خیلی تند و بی ادبی متاسفانه تو هم بجای کراش زدن روی کسی که همسن پسرت بهتره رو ادبت کار کنی تا کیس مناسبی برات پیدا شه

منم منظوری نداشتم ولی شما خیلی تند و بی ادبی متاسفانه تو هم بجای کراش زدن روی کسی که همسن پسرت بهتره ...

گفتم که افکارت پوسیده اس.منم با همچین شخصی مثل شما اصلا بحث نمیکنم.به قول دوستمون اگه یه همچین اتفاقی براخودت پیش میومد قطعا ذوق مرگ میشدی.

بچه ها بعضی چرا اینطورین؟براحتی هر حرفی رو میزنن.من یه سوال برام پیش اومده بود اومدم ازتون نظر بخوام که مثلا بگین نه داری اشتباه حدس میزنی.نه اینکه این همه توهین بشنوم.تازه اونم من گفتم حدس میرنم نه اینکه مطمئنم عاشقمه

ما که دختریم این همه بهم توهین میکنیم وای به بقیه

والا من زیر نظرش ندارم دوساله دارم اینجا کار میکنم یک سال اول رو اصلا جدی نمیگرفتم و ولی دیگه بعدیک ...

اتفاقیه

میخواد ادیت کنه یا هرچی 

در هرصورت نمیشه جدیش گرفت چون ۱۱ سال تفاوت این وسطه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭