2777
2789
عنوان

بی بی چک

170 بازدید | 15 پست

سلام نظر دوستان سره ۱۰ دقیقه یه حاله صورتی رنگ افتاد ولی من با زور میبینم تو عکس که میشه گفت اصلا معلوم نیست با ۳ روز تاخیر و اینکه دیشب حس پریودی داشتم و لک دیدم اما الان خبری نیست این بی بی چک چون نیم ساعت گذشته رنگ پس داد حاله انگار دیده نمیشه 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بعد رب ساعت فاقد اعتباره بعد بی بیچکتم خراب شده رنگ پس داده

خدایا مسافر کوچولومون رو سپردیم دست خودت به سلامت بهمون برسونش😍پسرم حس بودنت قشنگ.ترین حس دنیاست 😍 لحضه شماری برای گرفتن دستات عشق مامان 😍

من ۱۲روز از موعدم گذشته دیروز عصر بیبی چک اوردم فقط یه خط انداخت اصلا دومی هیچی نبود؟!

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن  
اره من بعد ده روز پریود شدم اولین اقدامته؟؟؟

عزیزم بچه دوم میخوام شوهرم رضایت نمیده این ماه با زور قهر چندبار نزدیکی بدون جلوگیری داشتیم خیلی دوست داشتم باردار بشم چون شوهرم پشیمون شده میگه از این ماه باز جلوگیری میکنم 

من ۱۲روز از موعدم گذشته دیروز عصر بیبی چک اوردم فقط یه خط انداخت اصلا دومی هیچی نبود؟!

ان شاااله باردار عزیزم هرچی خدا بخواد اون خوبه 

یه دونه دیگه بزار بی بی چک ببین جوابش چطوری است

اره اما صبر میکنم چند روز یا پریود میشم یا اگه باردار باشم حداقل خوب ۲ خط بیوفته 

ان شاااله باردار عزیزم هرچی خدا بخواد اون خوبه 

اره ولی ناراحت شدم وقتی بیبی چکم منفی بود 😔

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن