2777
2789
عنوان

رابطه دوستیم

322 بازدید | 28 پست

سلام 

من ۲ سال با یه پسری دوست بودم و یه چیزایی بینمون بوده بعد این دوسال ک من فهمیدم این اقا به درد من نمیخوره خیلی دوسم داره و میدونم کسی اندازه اون نمیتونه دوسم داشته باشه ولی دیگه من نمبتونم بعضی مواقع عصبی میشد فوش و داد و بیداد میکرد الان ک جدا شدم حدودا هرروز زنگ میزنه التماس که برگرد و تهدید و اینا من نگرانم توی ایندم تاثبر بزاره ولی میدونم این پسر مورد قبول من و خانوادم نیست بلاخره دوستیه همش هم میگه چجوری میتونی کنار یکی دیگه باشی و این چرت و پرتا

یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده   عاشق طبیعتم   عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی   انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم  

خطتُ عوض کن

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر دیر متوجه شدی عزیزم

میدونی من خیلی میخواستم جدا شم خانوادش نزاشت و اینا من خیلی وقت بود متوجه بودم

یه دختر شهریوریم مغرور و یه دنده   عاشق طبیعتم   عاشق معماری و هنر ولی به زور انسانی   انشالله همتون خوشبخت بشین دوستون دارم  
خطتُ عوض کن

خیلی پیگیره ولی باید عوض کنم

عجب پسریه که فهش داد بیداد جلوی تو من بودم که رابطرو قط میکردم

اووو دیوونس خواهرش اینام حریفش نمیشن

سلام کسی که تو،رابطه دوستی،که همش فیلمه،نمیتونه خودشو کنترل کنه،چطور میشه بهش اعتمادکرد،ازاول اشتباه ...

میترسم اینده به قول معروف سرم بیاد

برا همین به کسی ک روم کراشه رو نمیدم 😐

بهترین کارو مکنی

بگو کنار تو که سهله کنار هرکی بخوام میرم گمشو اویزون

خیلی پروعه به من میگه برگرد نمیخام دوسم داشته باشی از بس خودخواهه