ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته
من روی زمین خوابیدن رو دوست دارم ولی جمع کردن رخت خواب سخته واقعا و اینکه توی روز حتما باید تخت باشه چون توی روز لحاف پتو که دوباره پهن نمیکنیم بدون تخت روی فرش راحت نیستم
اگر تخت داری جمعش نکن ولی اگر نداری و جات کوچیکه در مورد تخت های دیواری که تا میشن یه سرچی بکن
هرکس یجوره من بدون تخت اصلانمیتونم بدن دردشدیدمیگیرم
خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖
دارم ولی تو پذیرایی خانوادگی میخوابیم ..شوهرمو دوتا بچه هام
چقدر بد
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم