2777
2789
عنوان

یه روز یه ترکه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 104 پست
اینکه رایج بشه وهمه برای همدیگر بکن توجیه مناسبی نیست هرچند همه دنیا یه یک عمل مذمت شده را انجام بدهند

دستور صریح قرآن

وربطی هم نداره طرف ازاین جوک راضی باشه یانه

مثل غیبت ربا و.... که هردوطرف راضی هم که باشند قرآن خط قرمز براش کشیده....
خدای مهربانم!!ازامروزتمامی مشکلاتم را بامداد ونعمتهایم را باخودکار می نویسم.میدانم تمام مشکلاتم را باپاکن مهربانی پاک خواهی کرد!!
نیروانا جان عزیزم به نظر من این شوخی ها هم اشتباهه .باید انقدر با این شوخی ها مبارزه کنیم تا این فرهنگ غلط از میان برداشته شه.. این وسط به بهانه شوخی یه سری ها جدی جدی دارن سوء استفاده میکنن

اصل کار غلطه .. حالا چه شوخی باشه چه جدی .. چه جک باشه چه توهین.. چه به ترکا جک بگن چه به لرها چه به قزوین و ....
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ترک نیستم ولى مطالعه کنید که این به اصطلاح جک ها چه هدفى پشتشون هست
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
آره منم به اون تاپیک رفتم.
طرف خودش نفهم بود ولی داشت به دیگرون توهین میکرد.
بیچاره خونواده مرده که همچین آدم بی فرهنگ و بی منطق و پرادعایی رو تحمل میکنن.
خــــــدایا شکرت که برام معجزه کردی... عشق مامانی پسر عزیزم خوش اومدی به زندگی منو بابایی   
خواهش بچه هااااااااااا جون
بله من خودم ترکم .. ترک تبریز .. ولی تو تهران زندگی میکنم به ترک بودنم افتخار میکنم
ناباروری دارید؟ دو روش معجزه آسای ناباروری معرفی میکنم هزاران نفر باهاش نتیجه گرفتند. مشاوره>> ۰۹۱۲۰۷۴۳۸۸۵ مشاهده نتایج درمان در پیج اینستا
همه ى ما انسانیم و ایرانى
حتى این حرفها نباید باعث احساس برترى بشه
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
لایک برای همه اونایی که به همه هموطناشون احترام میزارن
و تا دو نفر بدی بهشون کرد تعمیمش نمیدن به همه شهر
و لایک به همه دوستای با فرهنگ و سطح بالای نینی سایتیم
من ترک اردبیلم و به ترک بودنم افتخار می کنم

شکر خدا که من هیچ خدایی را از هیچکس به ارث نبرده‌ام. من آزادم که خدای خود را آنطور که دلم می‌خواهد مجسم و انتخاب کنم. خدای من مهربان، بخشنده، دلسوز، چیز فهم و اتفاقا خیلی هم شوخ است!
بوس آلاله جونم
آخه دلیلی برای اینکه به ترک و آذری بودنمون افتخار نکنیم نداریم....
چرا مثلا نخواییم بگیم ترکیم؟
به چه دلیل؟
مگه قومیت های دیگه چی دارن که ما نداریم؟
مگه چه جوری هستن که ما نیستیم؟
ولی متأسفانه یه عده آدم بیشعور باعث این نفاق ها تو جامعه شدن....
خــــــدایا شکرت که برام معجزه کردی... عشق مامانی پسر عزیزم خوش اومدی به زندگی منو بابایی