2777
2789
عنوان

رژیم دارا

92 بازدید | 7 پست

کسایی که رژیم گرفتن ،تو رژیم هستین چیا پیشنهاد میکنین چیکارا انجام بدیم چیا بخوریم چیا نخوریم ویتامین چی مصرف کنیم ،کالری در روز چقدر باشه خوبه و....

نظراتتون رو بگین⁦^⁠_⁠^⁩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه بگووو🥲😂الان سوالام پیداشون نیس

صبحانه پروتئینی بخور

برنج و سعی کن جدا برای خودت بدون روغن درست کنی و میتونی تا دو کفگیر بخوری

یک وعده فقط برنج یا نون باشه مثلا دو بار برنج یا دو بار نون نشه

روغن غذاتو خیلیییی کم کن کالری پنهانه بعداً میبینی چقدر تو وزن کم کردن تأثیر داشته برات

چای سبز خیلی کمکت میکنه روزی یک لیوان بخور سعی کن شامتو قبل هشت بخوری برنجتو کته بخور شوید اضافش کن کمکت میکنه معمولا رژیم باعث میشه طبعت سرد بشه چون سالاد فیبرا معمولا طبعشون سرده فلفل سیاه بریز رو غذات پروتئینتو ببر بالا بازم تاکید میکنم درکنار رژیمت مواظب طبع بدنتم باش سردی نگیری کربوهیداتو سریع حذف نکن چون موهات میزیزه میزان اب خوردنتو زیاد کن پیاده روی حتما انجام بده عالیه شنا عالیه سوخت ساز بدنتو میبره بالا اومگا بخور تخم مرغ عالیه ت رژیم زرده زیاذ نخور اگر چریی احشای زیاد داری هیم خودتو وزن نکن چون استرسی میشی بیشتر شب زود بخواب ویتامین دی روزانه مصرف کن اگرم باشگاه میری منیزیوم حتما بخور صبحا قهوه بخور خوبه نمک بیشتر قند تاثیر داره اونو کنش کن ولی دیدی سر درد گرفتی یا افت فشار تویه ابی ک میخوری درحد چند دونه نمک بریز حل میشه هم اینکه به جذب مفید کمک میکنه سوال دیگه هست درخدمتم

چای سبز خیلی کمکت میکنه روزی یک لیوان بخور سعی کن شامتو قبل هشت بخوری برنجتو کته بخور شوید اضافش کن ...

من سردی دارم دکترم رفته بودم گفته بود طبع بدنت سرده ،دست پام سرده سردرد دارم ریزش مو عصبی خواب نامنظم یبوست و...اینارو دارم رفتم پیش طب سنتی جلسه اول مریم گلی ،افتیون و منضع علم اگه درست نوشته باشم ،رو داد فعلا دارم میخورم رو یبوست که تاثیر داشته ،

قدم 170عه 72کبلو شدم 60بودم ولی صاف بودم ،الانم که هفتاد شدم صورتم احساس میکنم لپ لپی شدم ،و قسمت بد اینه از رو لگن چاق میشم اندامم بنظر خودم بد میشه اندام گلدونی که بدم میاد

چه طور سردیم داریم فراموش درست کنم بدتر نشه رژیمم میگیرم