2789
عنوان

چقدر مزخرفه

166 بازدید | 9 پست

چقدر نت امشب مزخرفه حتی اینستامم بازنمیکنه اوففففف

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋

قویه که گلم

ممنون میشم توی تاپیک ها ازم سوال حس شیش نکنید💋❤شبای رفتن تو شبای بی ستارست ببین که خاطراتم بی تو چه پاره پاره ست با هر نفس تو سینه بغضه تو تو گلومه با هر کی هر باشم عکس تو روبرومه آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون کاشکی که اون عشق بشینه دوباره تو دلامون چی میشه برگردی بازم روزای گذشته هوای پاییزی چرا تو عشقه ما نشسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسی این ایوجی چیه گوشیم نمیارش بالا    🪡

برامن یه مربع خالیه والا گلم😂😐

تایپیک هابرای من نیست عضوجدید هستم وازکسی واگذارشده به من🙂❤خب خب چه خوبی توی زندگیم وارد شدی عشق جانم 😍💋چیزی نمونده تا1400/2/15که مال هم شیم تاابد وبریم سرخونه زندگیمون چه خوبه پسرعموی منی چه خوبه که شوهرم شدی 😍❤💋
قویه که گلم

ن والا عزیزم مال من که قوی نیس اصلا حتی اینستارو هم بازنمیکنه

برا من حتی نینی سایتم نمیومد چ برسه اینستا😂

ن دیگه فعلا خداروشکربرامن نی نی سایت میادولی اینستا ن پوکیدم حوصلم سرمیره شوهرمم خوابه😂😂😂😑

اسی این ایوجی چیه گوشیم نمیارش بالا    🪡

کپی کن تو سیو مسیج تلگرام میاره، این نخ و سوزنه 

یه صبح دیگه💃یه صدایی توی گوشم میگه💃ثانیه های تو داره میره💃امروزو زندگی کن💃فردا دیگه دیرهههه 

فکر کردم فقط نت من مشکل داره پس کلا داغونه امشب

نه افتضاحه