2777
2789
عنوان

علت عصبانیت

437 بازدید | 36 پست

سلام دوستان به نظرتون دلیل اینکه من زود عصبی میشم چیه تو محل کار و قبلا چند بار هم همسرم گفته بود بهم که زود عصبی میشم زبونم تنده و تیز مهربونی ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متولد آذر نیستی احیانا😉

نه قبلا در زندگی مشترک چند بار حرف و تکرار می کردم مثلاً خرید یا کار های مردونه اکثرا خودم می کردم ولی بعضی ها خیلی مردونه ست مثل استفاده از دریل گوش نمیداد عصبی میشدم کلا هم با لحن دعوا می حرفم خودمم اذیتم

چون اعصاب نداری

امروز رفته بودم فروشگاه واسه خونه م هود بخرم دیدم فروشنده خانم چه با ظرافت چه مهربون و لوند منم مثل مرداد دیگه از خودم بدم اومد گفتم این زندگی که برام زندگی نشد حداقل برای سال ها بعد تمرین کنم

علل مختلفی میتونه داشته باشه...

تو خونه و محل کار، هر دو جا، ممکنه عصبانی بشی؟ منظورم اینه که کلا خشمت زیاده یا با ادمهای بخصوصی و یا مکان بخصوصی، خشمت زیاد میشه؟

غیر از خشم و عصبانیت علایم دیگه ای نداری؟ مثل کم خوابی یا پرخوابی؟ کم فعالی یا پرفعال؟ ولخرجی یا با قناعتی؟

متوجه نشدم ؟

ظرفیت کم  با عرض پوزش.... 

مثلا خب شما یکی  یه چیزی بگه عصبی میشید درست؟ 

این شاااید بشه ظرفیت کم داشتن یعنی میره رو اعصابتون 

باید این ظرفیت رو اون قدر حجمش رو زیاد کنید که هر کسی حرفی زد یا رفتاری کلامی حالا هر چیزی شما این ظرفیته پر نشه که عصبی بشید! متوجه منظورم هستید؟ 

سعی کنید صبور باشید و آروم 

اون لحظه بگید من چرا عصبی بشم؟ 

من چرا باید عصبی بشم به خاطر کم شعوری یک فرد؟ 

چرا باید روح و روانم رو داغون کنم برای یک فرد؟ 

آیا ارزشش رو داره؟ 

آیا این کار فرق مقابل رو خوشنود میکنه؟ 

آیا به من سود میرسه؟ 

آیا ناراحت میشم؟ 

آیا اعصابم داغون میشه و روش تاثیر میذاره؟ 

نهههه! همون لحظه اینا رو بپرسید از خودتون! 

چرا باید یک فرد این قدر برای من مهم باشه که روح و روانم رو آزرده کنه؟! نباید باشه خواهر من نباید! 

پس در نتیجه با یک لبخند زیبا اون مکان رو ترک کنید.

اگر فرد بی اعصابی هستی یا لحن تندی داری ریپلای نکن مرسی عزیزم

ظرفیت کم  با عرض پوزش....  مثلا خب شما یکی  یه چیزی بگه عصبی میشید درست؟  این ...

کلا نمی دونم منظورم و برسونم بیرون کمتر ولی بعضی افراد به خصوص همسرم و دیدنی انگار به من فحش میده کل حرکات ش عصبی م می کنه عصبی هم نشم لحن دعوا دارم 

چند روز پیش همسرم پیام داده بود علت نود درصد اختلاف و دوری من از تو زبونت ه چه کار کنم

فکر کنم باید پیش دکترهای طب سنتی اصلاح مزاج کنی ، منم خیلی عصبیم ، البته بیشتر سر پسرم خالی میکنم ، شوهرم هم بهم تذکر میده