2777
2789
عنوان

عینکی ها بیان😍

192 بازدید | 27 پست

امروز رفتم چشم پزشکی نمره چشمم ۳بود 

هیچی دیگه 

عینکی شدیم رررفت 

آستیگماتی شدم رررفت 

یه جوریم هم خوشحالم چون مدل عینکم خیلی شیکه میگم باکلاسه 

ار یه طرفی هم ناراحتم فامیل مسخره ام نکنن ی وقت و از یه طرفم یه وروجک دارم 9ماهشه عینک بزارم ور میداره 

البته گفته شنبه بیا عینکت حاضره 

هنوز دستم نرسیده

منکه ۲۰سالههه عینک میزنممم خسته شدممم چون استیگماتههه نمیتونم عمل کنمم😭

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شماره عینکم ۳

از ۵سالگی عینکی شدم..

سالهای اول خیلی میزدم اما از وسطای ابتدایی ب بعد تو کیفم میذاشتم و فقط وقتایی ک مطالعه میکردم یا سر کلاس درس و موقع تلویزیون دیدن میزدم 

منم 1.75 و 1.25  

آستیگمات هم دارم 

چقدر بدم میاد از عینک، بیرون عینک نمیزنم کلا دور رو تار میبینم خیلی بده.، حتی قیافه آدمارو از دور تشخيص نمیدم. 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
ب من میگن چار چشم🚶‍♀️💔

هنوز هستن این آدما؟؟؟😕

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
منکه ۲۰سالههه عینک میزنممم خسته شدممم چون استیگماتههه نمیتونم عمل کنمم😭

میتونید 

عمل میکنن 

فقط اگه قوز قرنیه داشته باشید عمل نمیکنن

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            
کی گفت استیگمات عمل نمیشه پس چرا دکتر بمن نگفت خواستم عمل کنم فعلا ک گره توکارم میفته نشد

میشه خب فقط کاملا میگننن خ.ب نمیشی بازم باید عینک بزنییی😭😭😭

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸