2777
2789
من ب دعانویسی اینا واقعیتش اطمینان ندارم ولی می دونم واقعا وجود داره  منظورم اینه دعا نویس خوب ...

هرچی میگردم پیدا نکردم چندجا بلدبودم رفتم قابل اعتماد ولی فایده نکرد اون دختررفت باطل کرد وبازم دعا زد دادشوهرم خورد .سرکتاب گفت سحرجدایی زدن براتون تاباطل نشه دعای دیگه اثرنمیکنه مهرومحبت و...منم کلی دعا گرفتم ولی اون باطل میکنه منم پولام تموم شده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرچی میگردم پیدا نکردم چندجا بلدبودم رفتم قابل اعتماد ولی فایده نکرد اون دختررفت باطل کرد وبازم دعا ...

سایت دایی ایراهیم و ببین

ایمیلم داره مشکلتو براشون بگو 

من خودم بهشون اطمبنان دارم البته دستورایی ک تو سایت می ذاره رو انحام دادم  مثل نماز و ختمای دیگه کلی دستور داره می تونی ایمیل بزنی مشکلتو بگی شایذ کاری کرد راهی نشونت داد  خدا رو چ دیذی واقعا دستورات خوبی می ذاره تو سایتش من خودم نماز باطل و سخر حضرت زهرا رو طبق روشش خوندم  حالا شایذ برای شما دعا نوشت 

ان شاا مشکلت حل شه 

تقریبا بیشتریا اینجا این سایتو می شناسن منم خودم از اینجا شناختم 

بخدا من تبلیغشو نمی کنما دستوراتشم رایگانه

فقط ی دعا هست من فصد خرید ازشون دارم شاید البته

سایت دایی ایراهیم و ببین ایمیلم داره مشکلتو براشون بگو  من خودم بهشون اطمبنان دارم البته دستو ...

فایده نداره بادعا واینها من خیلی دعا گرفتم ولی بدترشد که بهترنشد فکر کنم دیگه راه چاره ای ندارم باید بشینم ببینم چی میشه اون بدجور رومخ شوهرمه به این راحتی نیست خودشم دعامیزنه هرروز فقط نمیدونم چرا ازاون اثر میکنه ولی مال من نه

میگم چون جفتشون باهم همدستن هرکاری ازشون برمیاد .اگه شوهرم بگه تودادگاه که میخادمنوطلاق بده شرایطش چ ...

باید مهرتو بده بعد طلاقت بده

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
باورم نمیشه این سرگذشت منه اصلا نمیتونم باورکنم این اتفاقا توزندگیم افتاده انگاری خواب دارم میبینم ش ...

تو جداشی زندگی خودت و دخترت با ارامش تر از الان میشه. وقتی اون چشمش دنبال یکی دیگست تو زور زدنت بی فایدس. جداشو مهرتو بگیر یه زندگی اروم با دخترت شروع کن 

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
تو جداشی زندگی خودت و دخترت با ارامش تر از الان میشه. وقتی اون چشمش دنبال یکی دیگست تو زور زدنت بی ف ...

حق باشماست دارم مریض میشم دخترمم باید تحمل کنه این خلا عاطفی پدرش .نمیدونم چرا باهامون این کارروکرد .اصلا این دختر روبه همه دوستاش معرفی کرده بیشتر رفیقاش میدونن که باهم رابطه دارن .میگم پدرشوهرم توجوونیش میخاسته زن دوم بگیره الانم که پیرشده هنوز زن زن میکنه شاید اینم به باباش رفته

حق باشماست دارم مریض میشم دخترمم باید تحمل کنه این خلا عاطفی پدرش .نمیدونم چرا باهامون این کارروکرد ...

توهم جوونیتو نذار پای همچین ادمی. اگر توان مالی داری به راحتی میتونی مستقل شی

توهم جوونیتو نذار پای همچین ادمی. اگر توان مالی داری به راحتی میتونی مستقل شی

نمیدونم من چیزی برا ازدست دادن ندارم توان مالی ندارم که مستقل بشم .فقط امیدم بخداست ودارم تلاش خودم میکنم برای برگردوندن شوهرم چون میدونم دختره دعازده .نهایتا تا ۴ماه دیگه صبرمیکنم ببینم چی میشه وتواین ۴ماه همه تلاشمو میکنم اگه ازخرشیطون اومدپایین که هیچی ولی نشد دیگه تمومش میکنم آخه منم جوونم چراباید باهام اینکارهاروبکنه هم خیانت هم ازدواج مجدد .راستی اگه چندسال دیگه این کارهاروخاست بکنه چی من چیکارکنم بایه دختر 

فایده نداره بادعا واینها من خیلی دعا گرفتم ولی بدترشد که بهترنشد فکر کنم دیگه راه چاره ای ندارم باید ...

حالا ضرر نداره ب سایتش ی نگاه بنداز شما ک همه جوره تلاش کردی اینم رایگانه

مشکلتو براشون ایمیل کن راه حل می ده انجام بده شاید خدا خواست

من نماز باطل السحر حضرت زهرا ب روشی ک گفته رو خوندم اصلا فک نمی کردم کسی کاری کرده باشه اعتقادم نداشتم ولی گفتم بخونم چیزی از دست نمی دم ک در کمال ناباوری همون هفته خواب دیدم کی انجام داده 

نمیدونم من چیزی برا ازدست دادن ندارم توان مالی ندارم که مستقل بشم .فقط امیدم بخداست ودارم تلاش خودم ...

همون دیگه از الان باید بهش بفهمونی که خیانتو تحمل نمیکنی.به قول معروف دار هم نزنی تا پای چوبه دار ببرش