2777
2789

بشین سر زندگیت جدا نشو 

این عشق و حال و زهر مارش کن

اون اشغال خونه خراب کنم بعد ی مدت شوهرتو ول می کنه

شوهرتم از پس خرج دو تا زن بز نمی یاد 

پول ازش بکن 

بهشم بگو تا اجازه ندی نمی تونه زن بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چی شوهرم امشب میگه میخام زن بگیرم تا چهارتاش حلاله

اگر تا این حد میخوان هر چی در مذهب اومده رو اجرا کنن بهشون بفرمایید مهریه ی زن عندالمطالبه هست،باید مهریه ی من رو پرداخت کنید،اجرت المثل و نفقه و حق شیر این سالها رو هم پرداخت کنید، وسایل منزل اگر جهیزیه ی شما هست بفرمایید شرعا بر عهده ی ایشونه و باید از اول براتون کامل بگیرن، بفرمایید طبق شرع از این به بعد خدمتکار برای کارهای منزل و پرستار (دایه) برای بچه ها بگیرند،اگر چیزی براشون باقی موند زن دوم و سوم و چهارم را هم بگیرند،ضمن اینکه حواسشون باشه عدالت رو رعایت کنند و حق ندارن حتی یک ریال بیشتر برای اونها هزینه کنن،یک دقیقه بیشتر پیش اونها بمونن، محبت ظاهری بیشتری به اونها بکنن یا آزادی عمل بیشتری به اونها بدن!و طبق شرع قطعا شما باید خونه ی جدا و در شان خودت داشته باشی، ضمن اینکه خونه ی اون زنها نباید با شما فرقی داشته باشه از هر لحاظ و امکانات بیشتری از شما داشته باشن! فکر نکنم مردی بتونه این شرایط رو انجام بده،اگر هم پشتشون به قانون گرمه بفرمایید قانون بدون اجازه ی زن اول همچین اجازه ای بهشون نمیده

قديما بدون اجازه ميگرفت ميشد زندانش انداخت الحمدالله الان انقدر راه براى مردا باز كردن قانون زندانش ...

این قانون که زندان و .. اینا داشت چندسال آخر حکومت محمدرضا پهلوی تصویب شد بعد از سال 57 که ...

عزیز من سرچ کن تو گوگل خوب  قانونه  بدون اجازه ی رسمی از  زن اول عقد دایم نمی تونه ...

خوندم الان .گفته که جرم محسوب نمیشه .ودادگاه فقط حق طلاق به زن اول میده .هیچ قانونی هم نیست که مانع ازدواج مجدد بشه .اون دختره ازنظرمالی وضعش خیلی خوبه میتونه شوهرمنم جمع کنه .اگه واقعا قصدشون جدی باشه هیچ کارنمیتونم بکنم فقط حق طلاق بهم میده دادگاه 

اگر تا این حد میخوان هر چی در مذهب اومده رو اجرا کنن بهشون بفرمایید مهریه ی زن عندالمطالبه هست،باید ...

کار مون ازاین حرفا گذشته اینا نقشه کشیدن واسه همه چی دختره وضع مالیش خوبه اگه شوهرما بخاد کمک مالی میکنه بهش البته هردوشون میخان همدیگه رو

کار مون ازاین حرفا گذشته اینا نقشه کشیدن واسه همه چی دختره وضع مالیش خوبه اگه شوهرما بخاد کمک مالی م ...

من اینو برای این نوشتم که شما بدونی اون حلالی که شوهرت به اسمش به خودش اجازه ی این جسارت رو میده چیه و متوجه سوءاستفاده یک طرفه ی ایشون از احکام و قانون باشی،در مورد مشکلتون به نظرم با یک مشاورخوب در این رابطه حرف بزنید

من اینو برای این نوشتم که شما بدونی اون حلالی که شوهرت به اسمش به خودش اجازه ی این جسارت رو میده چیه ...

هیچی مشاوره میگه این زندگی ازهم پاشیده یاطلاق یازوج درمانی که شوهر عزیزم نمیاد زوج درمانی منم یه نفره نمیتونم 

باورم نمیشه این سرگذشت منه اصلا نمیتونم باورکنم این اتفاقا توزندگیم افتاده انگاری خواب دارم میبینم شوهر ۳۷ساله ام من ۳۰ساله بایه دختر ۸ساله چه سرگذشتی پیداکردیم اصلا چرا چراداره این بلا سرمون میاد دلیلش چیه حاضرم هرکاری بکنم تا سرنوشتمون تغییرکنه ای کاش یه راهی بود یه نفربهم میگفت تازندگیم نجات بدم فقط من ودخترم وشوهرم باهم تاآخرعمر خوشبخت زندگی کنیم این دختره بره دنبال زندگی خودش شوهرمم بچسبه به زندگی خودمون تاآخرعمر وهیچ زنی نباشه بینمون البته اوضاع مالی ومکانی وشغلیمونم همین باشه 

هرکی یه زندگی گرم داره ویه شوهر وفادار ومتعهد بدونه خوشبخت ترین زن دنیاست من دارم میچشم که میگم من آرزوم شده شوهر متعهد نمیدونم اینجوری نبود یه دفعه اینجوری شد فیلش هواهندستون کرده 

خوندم الان .گفته که جرم محسوب نمیشه .ودادگاه فقط حق طلاق به زن اول میده .هیچ قانونی هم نیست که مانع ...

باز با ی وکیل صحبت کن تا جایی ک می دونم محضر حکم رضایت زن اولو می خواد ک مرد یا باید از زن توافقی بگیره یا دلیل بیاره تو دادگاه ک مثلا زنش مشکلی چیزی داره و حکم بگیرع برای اردواج دائم

باز با ی وکیل صحبت کن تا جایی ک می دونم محضر حکم رضایت زن اولو می خواد ک مرد یا باید از زن توافقی بگ ...

خب آره درسته ولی شوهرم زن دوم بگیره خب بعدثبت نکنه خب من چجوری ثابت کنم که این زن گرفته مثلا واگرهم ثبت کنه من شاکی بشم اونوقت مجازاتش حتمیه

من ب دعانویسی اینا واقعیتش اطمینان ندارم ولی می دونم واقعا وجود داره 

منظورم اینه دعا نویس خوب الان خ کمه و دکون زدن و الکیه 

ولی ی تعدادی هستن کارشون درسته تو قرانم هست دعاهایی ک بین زن و مرد جدایی می ندازه و دعاهایی هست ک باعث برگشت مرد یا زن ب زندگیش می شه اگه می تونی یکی خوب پیدا کنه ب افرادی ک اینجام معرفی می شه اصلا و ابدا اطمینان نکن

خب آره درسته ولی شوهرم زن دوم بگیره خب بعدثبت نکنه خب من چجوری ثابت کنم که این زن گرفته مثلا واگرهم ...

اونم یکساله زندانی داره شوهرمن انقدر دیوونه شده که حاضره به جون بخره زندانیو کلا پی همه چی مالیده