2777
2789
ببخشید میدونم مشکل دارم

مشکلتون چیه؟ علت زن دوم گرفتنتون چیه؟؟ وقتی با اولی مشکل دارین چرا باید دومی رو بگیرین؟؟ باید مشکلاتتونو حل کنین اگه نشد طلاق بدین بعد با چشم باز دوباره انتخاب کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه دارم ولی نمیتونم جدا شم تحمل ندارم که دخترم دور باشه یا بخاد پیش من تنهاباشه 

جدا نشی هم تا پای جدایی بکشونش. دوست دختر زمانی ارزش داره که مرد مطمئن باشه که زنش هست و بچشو نگه میداره. به محض اینکه زن بخواد جداشه و واقعا این حس رو در مرد ایجاد کنه جذابیت دوستدختر فرو میریزه. کاش میتونستی بری. حداقل یه مدت بری ببینی واکنشش چیه

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
جدا نشی هم تا پای جدایی بکشونش. دوست دختر زمانی ارزش داره که مرد مطمئن باشه که زنش هست و بچشو نگه می ...

شوهرم لج میکنه هرکارکردم برش گردونم نمیشه نمیدونم اون دختره چیکارش کرده که این حاضره همه چیز به جون بخره بخاطرش. مثلا میگم بلا سرش میاریم میگه تامن هستم هیچ غلطی نمیتونید بکنین.

جدا نشی هم تا پای جدایی بکشونش. دوست دختر زمانی ارزش داره که مرد مطمئن باشه که زنش هست و بچشو نگه می ...

میگم چون جفتشون باهم همدستن هرکاری ازشون برمیاد .اگه شوهرم بگه تودادگاه که میخادمنوطلاق بده شرایطش چیه 

یعنی چی شوهرم امشب میگه میخام زن بگیرم تا چهارتاش حلاله

تو دعوا گفت یا جدی؟

ما 7تا خواهریم با 2تا برادر .خدایا هممونو سلامت نگهدار.مادرمو امسال از دست دادم بدون خداحافظی واسش صلوات بفرستین ممنون میشم😢😢

واقعا جای تاسف داره!!!! امیدوارم سرش ب سنگ بخوره

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)