2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا از زندگیم خبر نداری..  حق داری

اومدی مثه خاله زنکا واسه ۴ تا خانم خودنمایی نکن

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
بگو مهریه و طلاقمو بده بعد راه باز جاده دراز

ازخداشه من بگم طلاق فوری میگه جداشیم توافقی .بچه ها این دوست دخترداره یکساله بااون قرارازدواج گذاشته ازاون روز همش میگه برو طلاق بگیر اصلا صبح تاشب بیرونه شب هم میره تواتاق جدا میخابه پاگوشی بهمون میگه حرفم نزنید باهام .حالا امشب میگه زن میگیرم تاچهارتاش حلاله بچه هم داریم میگم پس بچه چی میگه عین همه بچه هادیگه بزرگ میشه

بعله متاسفانه 😔

تو یه مریضی که باید درمان شی. شایدم عقده تو بچگی زیاد داشتی. حیف زنت. زنت دو تا شوهر داشته باشه خوشت میاد؟ لطفا به روانشناس مراجعه کن

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
ازخداشه من بگم طلاق فوری میگه جداشیم توافقی .بچه ها این دوست دخترداره یکساله بااون قرارازدواج گذاشته ...

مهریه داری؟ میتونی رو پاهای خودت وایسی؟؟؟

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
تو یه مریضی که باید درمان شی. شایدم عقده تو بچگی زیاد داشتی. حیف زنت. زنت دو تا شوهر داشته باشه خوشت ...

چرا باور میکنید که متاهل باشه.این یه پسر زیر بیست سال مریضه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩و خدایی که به شدت کافیست....⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩