سلام دوستان یه موضوعی بشدت چند وقته منو درگیر کرده و اعصابم خرد شده من اصلا آدم حسودی نیستم ولی فرقهایی که مادر همسرم ببن من و جاری بزرگترم میزاره بشدت منو اذیت میکنه به ظاهر با من خیلی خوبه و مشکلی نیست ولی برای اونا بیشتر وقت میراره و برای بچه هاش دائم چیزی میخره ولی دریغ از اینکه برای بچه منم بخره منم این چیزا رو میبینم اعصابم خرد میشه خودش نمیگه ولی من میفهمم در صورتی که میگم دوباره مادر همسرم با من خیلی خوبه ولی به اون بیشتر اهمیت میده و براشون بیشتر چیزی میخره به بهانه های مختلف یه وقتایی فک میکنم اصلا ما جزء خانواده نیستیم کسی هست اینجا که مشکل منم داشته باشه؟
بله...با این تفاوت ک زحمتا واسه من ..خوشی و خرید واسه اون جاریم.
خداییش جاریم خیلز کار میکنه منم کم نمیزارم وقتی میرم اونجا ولی یه وقتایی بخودم میگم خب معلومه برای اون مادرشوهرم خیلی خرج میکنه اونم باید اینقدر کار کنه
من بیشتر کار میکنم...ولی کادو و خرید واسه بچه های جاریم بیشتر..کلا واسه دخترام چیزی نمیخره نهایتش ۲۰ ...
حالا خوبه یه پول میراره کف دست بچه های تو برای من که یه پول هم از جیب بچه من برمیداره.عید بود فامیل اومده بودن عید دیدنی بعد به بچه منم ۱۰۰تومن یکی داد وقتی میخواستن برن مادر شوهرم گفت یه۵۰تومن از پولاشو بده برم تا یه جایی و برگردم بهت بدم برد ولی دیگه پول بهم نداد وقتی هم میخواست خودش عیدی بده گفت به همه بچه ها۱۰۰تومن میدم به بچه منم داد ولی ۵۰تومنش همون پولی بود که ازم گرفته بود در حقیقت۵۰تومن به بچم داده بود حالا ببین من چه حالی باید بشم
تقریبا مثل هم هستیم گفتم شوهرامون باهم کار میکنند بچه دوم جاریم با بچه اول من به فاصله چندروز بدنیا اومدن ولی بچه اون متاسفانه مشکل قلبی داره ولی بحث مریضی نیست تا قبل اینکه بچه من بدنیا بیاد هم با بچه اول اون خیلی خوب بود و دائم براش چیزی میخرید