2777
2789
عنوان

خسته شدم 😭

66 بازدید | 8 پست

مامانم هروقت میره خونه مامانش همش بهش میگن که این زندگیه تو داری خونتون که کوچیکه شوهرت حتی نتونست واست سالی یبار سرویس بخره مهریتو بزار اجرا بخدا خسته شدم خاله هام جلو رو خودمون بهش میگن مهریتو بزار اجرا توروخدا راه حل بدین نامزدیم بهم خورده سر حرفای خالم اینا دیوونم کردن صدا از دیوار در میاد از بابام در نمیاد اینقدر مامان پدرم به مامانم احترام میزارن که نگو نمیدونم چرا اینا اینجوری میکنن هی مامانمو پر میکنن

متولد ۱۳۸۶نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله من یا مادر بزرگم همچین حرفی بزنن دهنشونو جر میدم خیلی رو دادی بگو پشت سر بابای من حتی مادرم نمیتونه حرف بزنه شما چه پخی باشید این سری رفتی خونشون دست خالی نرو🤣🤣🤣

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،
خاله من یا مادر بزرگم همچین حرفی بزنن دهنشونو جر میدم خیلی رو دادی بگو پشت سر بابای من حتی مادرم نمی ...

منم جوابشونو میدم به مامانم میگن بیا دختر بزرگ کردی اینه تو روت وایمیسه میگن سر عمه هاش رفته اینقدر زبون درازه

متولد ۱۳۸۶نیستم
منم جوابشونو میدم به مامانم میگن بیا دختر بزرگ کردی اینه تو روت وایمیسه میگن سر عمه هاش رفته اینقدر ...

لایک داری ...کلان مردم فقط بدبختی ادمو میخوان گول نخور با موفقیتت دقشون بده

مربی بوکس، عاشق پسرم، پروردگار اشپزی ،عاشق همسر عزیزتر از جان،

بخدا نمیزارن یه لحظه زندگیمون بی دردسر باشع چه مامانم تو هفته یه بار بره چه تو ماه یه بار بره اخرش اینا زهر خودشونو میریزن نمیدونم مامانم چرا گوش میده

متولد ۱۳۸۶نیستم