2777
2789

ی پسر ۲۳ ساله هست خیلی محتاجه 

ببینیدش دلتون کباب میشه واسش 

دیالیز میشه 

چشماشو از دست داده 

فقط هم ی مادر پیر داره 

ی خونه ۲۰ متری دارن اونم کفش خاکیه 

اونروز بهم میگفت از دیالیز اومدم غذا نداشتیم چایی شیرین خوردم 

بچه ها جگرم اتیش میگیره

به چند نفر که خیلی پولدار بودن گفتم ولی کسی کمکش نکرد ، این همه پولو میخوان چیکار وقتی میبینن ینفر شب و روز داره درد میکشه ، غذا نداره بخوره 

خیریه ای جایی سراغ ندارین ؟😔😔 

بغض داشتم امشب 

بدتر شدم

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم گرفت اسی 

کاش میاره کارت می‌گرفتی خودمون براش پول جمع میکردیم 

کجا زندگی میکنه

تا وقتی نشه از پشت تلفن بزنم توی دهن بعضیا علم پیشرفتی نداشته🙂💔 یه روز یه نفر توی کار یکی فضولی نکرد مُرد...!

کدام شهر

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

@اعتصامی 🥺

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

کرجه

ای خدا😔خیریه و بهزیسی اطراف شهرتون برید توروخدا ایشالله کمک کنن

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم...